Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Λίβερπουλ για Αντεμπαγιόρ!

Επίσημο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ προέκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες του «SkySports». Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ρομπέρτο Μαντσίνι και ο Ρόι Χότζον πιστεύει ότι η προσθήκη του θα τονώσει την επιθετική γραμμή των «κόκκινων».

Ο Τογκολέζος φορ των «πολιτών» κόστισε σχεδόν 30 εκ ευρώ στη Σίτι πριν 1,5 χρόνο, όμως η απόκτηση των Τέβες – Μπαλοτέλι και τώρα η επικείμενη ανακοίνωση του Τζέκο, τον αφήνουν στο περιθώριο. Ο ίδιος είχε εκφράσει αρκετές φορές την άποψή του πως αν δεν αγωνίζεται θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από το Μάντσεστερ και φαίνεται ότι τώρα έχει φτάσει η στιγμή του αποχωρισμού.

Ο Ρόι Χότζον βρίσκεται σε αναζήτηση ενός επιθετικού κλάσης που θα αποτελέσει στήριγμα στον Φερνάντο Τόρες και ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ έχει τα στοιχεία που αναζητά ο Άγγλος τεχνικός. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν από τη στάση της Μάντσεστερ Σίτι μιας και η Λίβερπουλ δεν παίζει μόνη της.

Στο παιχνίδι φέρονται να βρίσκονται και η Τότεναμ με την Ρεάλ Μαδρίτης. Αν όμως οι «πολίτες» δεν τον παραχωρήσουν με μεταγραφή, παρά μόνο με δανεισμό τότε οι «κόκκινοι» μοιάζουν να είναι το φαβορί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: