Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Αποχώρησε από το τεχνικό τιμ ο Ελευθεριάδης

Ο Θόδωρος Ελευθεριάδης προχώρησε στην ακόλουθη γραπτή τοποθέτηση, υπογραμμίζοντας την απόφασή του να αποχωρήσει από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Ηρακλή:
«Επιθυμώ να ευχαριστήσω με κάθε ειλικρίνεια, άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΗΡΑΚΛΗ, ποδοσφαιριστές, τεχνικούς συνεργάτες, υποστηρικτικό προσωπικό, τον κ. Γρηγόρη Φανάρα και τον προπονητή, κ. Μαρίνο Ουζουνίδη, για την άψογη συνεργασία μας και την εμπιστοσύνη, που έδειξαν στο πρόσωπό μου και στο έργο μου. Ευχαριστώ θερμά και την Διοίκηση της ομάδας και, ειδικότερα, τους κ.κ. Τάκη και Κεσόπουλο.
Ευχαριστώ τον κ. Γιώργο Παράσχο για την δική του εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και εκφράζω τη λύπη μου για το γεγονός ότι δεν μπορώ να συνεχίσω τη συνεργασία μας.
Ο λόγος έχει να κάνει με προσωπική ηθική επιλογή μου, όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι. Τα συναισθήματά μου για αυτήν την ομάδα είναι γνωστά και αδιαπραγμάτευτα. Καλή συνέχεια στον ΗΡΑΚΛΗ και στον κόσμο του για την προσπάθεια, που καταβάλλεται, μετά από ένα εξαιρετικά δύσκολο καλοκαίρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: