Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

«Πόρτα» Μπεκ σε Γιουβέντους

Στην αποκάλυψη ότι ο Αντρέας Μπεκ απάντησε αρνητικά στην πρόταση συνεργασίας που του πρότεινε η Γιουβέντους προχώρησε ο ατζέντης του αμυντικού της Χόφεναϊμ.

Οι «μπιανκονέρι» παρακολουθούσαν για αρκετό καιρό τον Μπεκ και τον Ιανουάριο αποφάσισαν να τον προσεγγίσουν με σκοπό να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ωστόσο εκείνος προτίμησε να μείνει στους «μπλε».

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Χόφενχαϊμ ήταν διατεθειμένη να πει «ναι» στα 8 εκατομμύρια ευρώ που πρόσφερε η Γιουβέντους για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν ήθελε να αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο.

«Αυτή τη στιγμή είναι ο αρχηγός της Χόφενχαϊμ και είναι πολύ χαρούμενος στον σύλλογο. Δεν του πέρασε καν από το μυαλό να φύγει από την ομάδα τον χειμώνα», δήλωσε ο Άρθουρ Μπεκ, ατζέντης και αδερφός του 23χρονου αμυντικού, στην ιστοσελίδα Sportinformationsdienst.

«Η Γιουβέντους είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, όμως δεν είναι η μοναδική ομάδα που θέλει να αποκτήσει τον Αντρέας. Το γεγονός ότι η Γιουβέντους έκανε μία προσφορά δεν σημαίνει ότι θα την αποδεχτούμε», κατέληξε ο Άρθουρ Μπεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: