Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Σαρλής: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους!»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής Μάκης Σαρλής τοποθετήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Ζαλίζομαι…» αναφορικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει στη λύση του συμβολαίου του Γιώργου Καλαφατάκη, ενώ πέρασε το μήνυμα πως ο «Γηραιός» θα παλέψει μέχρι τέλους για να καταφέρει να επιτύχει την παραμονή στην κατηγορία.
Σχετικά με το «κώλυμα» που παρατηρείται στις διαδικασίες αποχώρησης και αντικατάστασης του Γιώργου Καλαφατάκη ο πρόεδρος του Ηρακλή τόνισε: «Προσπαθήσαμε ουκ ολίγες φορές να διακόψουμε το συμβόλαιο και τη συνεργασία μας με τον κύριο Καλαφατάκη. Πρόθεση δική μας ήταν να συζητήσουμε μόνο για τα δεδουλευμένα και να λυθεί η συνεργασία. Την ίδια στιγμή που ο κύριος Καλαφατάκης τόνιζε μετά το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό πως δεν υπάρχει λόγος να μείνει στην ομάδα, αλλά τώρα μάλλον κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του και ζητάει περισσότερα από τα δεδουλευμένα του.
«Σαν παιδί που δεν θέλει να πάει σχολείο»
Στη συνέχεια υπογράμμισε για το ίδιο ζήτημα: «Δεν πρόκειται να δεχθούμε εκβιασμούς από κανέναν. Όλως παραδόξως ο κύριος Καλαφατάκης επικαλείται πρόβλημα υγείας, αλλά δεν ακολούθησε τη νόμιμη οδό, που αναφέρει την εξέταση από τον γιατρό του Ηρακλή, ο οποίος είναι και ο αρμόδιος να χορηγήσει άδεια σε οποιονδήποτε εργαζόμενο του συλλόγου. Μάλιστα, ενώ μας υμνούσε μέχρι πρότινος, τώρα πλέον λέει διάφορα σε αθηναϊκές ιστοσελίδες, όπου προφανώς έχει πιο εύκολη πρόσβαση. Εμείς δεν παίζουμε με κανέναν Καλαφατάκη, γιατί αυτή τη στιγμή διανύουμε την πιο δύσκολη κατάσταση της ιστορίας μας. Αύριο μάλιστα θα στείλουμε εξώδικο στο σπίτι του κυρίου Καλαφατάκη, ο οποίος σε κάθε επικοινωνία μας αναφερόταν στα χρήματα που θέλει από τον κύριο Γαλανό. Νομίζω ότι παρατηρούμε μια συμπεριφορά παρόμοια με ενός παιδιού που δεν θέλει να πάει σχολείο και επικαλείται διάφορα πράγματα».
Για τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και το μέλλον της ΚΑΕ Ηρακλής ανέφερε: «Πλέον αναγκαστήκαμε να φέρουμε έναν άνθρωπο να προπονεί την ομάδα, μιας και ο κύριος Καλαφατάκης δεν δίνει το παρών στις προπονήσεις. Άλλωστε έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας και δεν γίνεται να ζητήσουμε αναβολή επειδή αρρώστησε ο εν λόγω κύριος. Ειλικρινά ποτέ δεν κατάλαβα τι συνέβη στο γήπεδο του Ηλυσιακού, όπου όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν ακόμα και χειρότεροι. Οι Πίτερς και Παπανικολόπουλος αποτελούν επίσημα παρελθόν από την ομάδα, ο πρώτος επειδή δεν μας έκανε, ενώ με τον δεύτερο χωρίσαμε σαν φίλοι. Εμείς δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε ποτέ, θα παίξουμε για τη νίκη στα επόμενα δέκα παιχνίδια. Ακόμη κι αν χάνουμε κάποιο παιχνίδι, μας ενδιαφέρει να χάνουμε αξιοπρεπώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: