Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Λίνο: «Τελικός, ο μεγάλος μας στόχος»

 Στο «Αθλητικό Metropolis 95.5» μίλησε ο Λίνο, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι που προηγήθηκε με τον Παναθηναϊκό, σε αυτό που έρχεται με τον Πανιώνιο, όσο και στο… κυνήγι του τίτλου. Ο ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ δήλωσε πεπεισμένος πως με την σκληρή δουλειά ο «Δικέφαλος» θα περάσει το εμπόδιο της ΑΕΚ και θα στεφθεί Κυπελλούχος Ελλάδος.
«Γνωρίζαμε το πόσο σημαντικά ήταν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ήμασταν αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη και στα δύο αυτά ματς. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και κατακτήσαμε άξια την πρόκριση. Κόντρα στον Παναθηναϊκό παρότι παίξαμε πολύ καλά δεν σκοράραμε και έτσι ήρθε η ήττα», είπε αρχικά ο Λίνο για να σταθεί στη συνέχεια στο τραυματισμό του και το αν «πετάει» καλά στα πόδια του: «Νιώθω πολύ καλά. Κάθε μέρα και καλύτερα είναι η αλήθεια. Είχα έναν δύσκολο και περίπλοκο τραυματισμό, μια ιδιαίτερη εγχείρηση, αλλά σαν παίκτης είμαι πάντα προετοιμασμένος για τέτοιες καταστάσεις»
Για τον στόχο του Κυπέλλου, απάντησε: «Πάντα ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίζει όλες τις διοργανώσεις, όπου και αν αγωνίζεται. Είμαστε στεναχωρημένοι από την ήττα της Κυριακής, γιατί παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο στόχος του Κυπέλλου είναι σημαντικός. Είμαστε πολύ κοντά στον τελικό, αλλά πρέπει να περάσουμε αρχικά το εμπόδιο της ΑΕΚ. Ήμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το ματς και έτοιμοι φυσικά για να κατακτήσουμε το Κύπελλο».
Παράλληλα, αναφέρθηκε στο σχόλιο του Πάμπλο Γκαρσία για τον ίδιο ότι «παίκτη σαν τον Λίνο δεν θα βρούμε», λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος που ένας παίκτης σαν τον Πάμπλο Γκαρσία είπε για μένα αυτά τα λόγια. Είναι ένας παίκτης που επίσης δεν υπάρχει όμοιος του», ενώ για το που του αρέσει να αγωνίζεται, είπε: «Η φυσική μου θέση είναι αριστερός μπακ. Εμένα με ενδιαφέρει να βοηθήσω την ομάδα μου και όπου μου ζητήσει ο προπονητής εγώ θα παίξω».
Για τον Βιερίνια και το αν πιστεύει ότι θα φύγει σύντομα για την Ευρώπη, απάντησε: «Είναι ένας παίκτης με ποιότητα. Τον ήξερα και από την Πορτογαλία, αφού είχαμε βρεθεί και ως αντίπαλοι. Θέλω να τον έχω συμπαίκτη μου, δίπλα μου. Νομίζω ότι του αξίζει να παίξει σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αργά ή γρήγορα πιστεύω ότι θα φύγει».
Κλείνοντας την κουβέντα ο Λίνο μίλησε για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, στέλνοντας και το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ. «Δουλεύουμε σκληρά για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Είναι καλή ομάδα, άσχετα από την θέση που έχει. Χρειάζεται προσοχή. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι όλοι είμαστε αφοσιωμένοι στους στόχους της ομάδας. Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στα καθήκοντά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: