Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Αρίας: «Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Ο Ντιέγκο Αρίας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Revolution» για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, τον ΠΑΟΚ
- Ο Κολομβιανός μέσος αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:
«Καταρχήν μου άρεσε ιδιαίτερα η ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Είναι άλλο πράγμα να το βλέπεις αυτό από το ίντερνετ και άλλο πράγμα να το ζεις από κοντά. Στα αγωνιστικά η ομάδα ήταν καλή, αλλά στάθηκε άτυχη, έτσι είναι το ποδόσφαιρο»
- Για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ:
«Νιώθω κάθε μέρα ότι έχω δικαιωθεί από την επιλογή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ. Χαίρομαι πολύ που υπάρχει πάθος στις εξέδρες του γηπέδου. Έχω προσαρμοστεί στη Θεσσαλονίκη, μου αρέσει η πόλη και μου κάνει εντύπωση που ο κόσμος με αναγνωρίζει και μου μιλά με θέρμη για την ομάδα»
- Για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη:
«Στην Ελλάδα θα προσπαθήσουμε να μπούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι στα πλέι οφ, για αυτό χρειάζεται προσοχή σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα. Όσο για την Ευρώπη πιστεύω ότι η ομάδα θα κάνει δύο μεγάλα παιχνίδια στο Europa League, με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι καταπληκτικό που θα είμαι μέλος αυτών των δύο αγώνων».
- Για τη συνεργασία του με το διάσημο γκολκίπερ Ρενέ Χιγκίτα:
«Ο Ρενέ πέρα από το γεγονός πως είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, είναι κι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Την «απόκρουση του σκορπιού», όπως αποκαλούνταν δεν τη δοκίμαζε μόνο στις προπονήσεις, αλλά και σε πολλά παιχνίδια. Άρεσε στον κόσμο και σκοπός του ήταν να περνάει καλά ο κόσμος, για αυτό και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη Κολομβία. Είχα μια καταπληκτική συνεργασία μαζί του».
- Σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο ίδιος αγωνιστικά:

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες αισθάνομαι πολύ καλά. Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα, αλλά είναι στο χέρι του προπονητή μου να με χρησιμοποιήσει. Άλλωστε υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στον ΠΑΟΚ και όχι μόνο στη δική μου θέση, αλλά και στις υπόλοιπες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: