Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Οι τέσσερις απόντες

Η προπόνηση της Τρίτης για την ΑΕΚ ήταν προαιρετική για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Άρη, με τους Μπλάνκο, Νταντόμο, Ντιοπ και Σκόκο να εκμεταλλεύονται αυτό το δικαίωμα!

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε αυτό το δικαίωμα σε αυτούς που έπαιξαν το Σάββατο, όμως σαφέστατα μετά τις ήττες με Βόλο και Άρη θα ήθελε να δει όλους τους παίκτες να... φιλοτιμούνται και να πηγαίνουν στα Σπάτα. Τέσσερις εξ αυτών δεν το έκαναν και σίγουρα ο Ισπανός δεν θα έμεινε ικανοποιημένος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι συγκεκριμένοι παραβίασαν κάποιον κανονισμό ή κάποια εντολή.

Ειδικά οι Νταντόμο και Ντιοπ ίσως να... επιβάρυναν και τη θέση τους. Ο Ουρουγουανός είναι καμένο χαρτί για την ΑΕΚ, αλλά απέδειξε για μία ακόμα φορά πως δεν έχει καμία διάθεση ούτε να προσπαθήσει να αντιστρέψει το κλίμα. Ο Αφρικανός πριν από αρκετό καιρό είχε ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για να... ξεκουραστεί. Έχει χάσει και πολλές προπονήσεις λόγω τραυματισμών, αλλά το ρεπό του (που επαναλαμβάνουμε ότι δικαιούνταν) το πήρε...

Για τους Μπλάνκο και Σκόκο, δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα. Ο «Ζορό» είναι υπόδειγμα επαγγελματία, ενώ ο Σκόκο μπορεί να μην κάνει τις εμφανίσεις που απαιτούνται, τουλάχιστον όμως δεν είναι αδιάφορος και αυτό το αναγνωρίζει ο Χιμένεθ.

Υπήρχαν και άλλοι τρεις απόντες, όλοι τους δικαιολογημένοι. Ο Γκέντσογλου κάνει φυσιοθεραπεία, ενώ Καράμπελας και Αργυρίου παρουσιάστηκαν για να υπηρετήσουν τη «Μαμά Πατρίδα». Ο πρώτος στην Τρίπολη και ο δεύτερος στη Νέα Πέραμο και στις Ειδικές Δυνάμεις...

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: