Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Διαψεύδει για Σισέ ο Πατέρας

Οργισμένη αντίδραση από τον Νικόλα Πατέρα για δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που τον… ήθελε να ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον Σισέ!

Ο πρώην πρόεδρος αλλά και μέτοχος του Παναθηναϊκού, κ. Νικόλας Πατέρας, με γραπτή του δήλωση δεν έκρυψε την ενόχλησή του για σημερινό (Τρίτη) δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας το οποίο κάνει λόγο για… συνάντηση με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο πρώην πρόεδρος το χαρακτηρίζει ψευδές, με προφανή στόχο να κάνει κακό τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα, ενώ τονίζει πως σε συνάντηση που είχε πριν από είκοσι μέρες με τον Γάλλο, τον παρότρυνε να μείνει στον Παναθηναϊκό.


Αναλυτικά η δήλωση του Νικόλα Πατέρα:

«Σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας και τη "φανταστική" συνάντηση και συζήτηση που υποτίθεται ότι είχα με τον Σισέ μέσα στο σπίτι μου, έχω να πω τα εξής: Ο Σισέ δεν ήρθε σπίτι μου την προηγούμενη Παρασκευή. Πριν από 20 μέρες ο Σισέ επικοινώνησε μαζί μου γιατί είχαν εκδηλώσει ομάδες του εξωτερικού ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν. Τον παρότρυνα να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, προτρέποντάς τον να μιλήσει με τον κύριο Γόντικα, πράγμα που και έκανε. Το δημοσίευμα είναι ψευδές και είναι φανερό ότι γίνεται προσπάθεια από κάποιους να δημιουργήσουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και εμένα προσωπικά».

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: