Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Σάντος: «Στόχος να γίνουμε καλύτεροι»

Η... σκιά του Οτο Ρεχάγκελ, με την ευκαιρία της βράβευσης του Γερμανού τεχνικού στο αυριανό φιλικό (5 μ.μ.) με τον Καναδά στο νέο γήπεδο της Λάρισας, πλανιόνταν πάνω από την αίθουσα, όπου δόθηκε η συνέντευξη Τύπου. Ο ίδιος απέφυγε τις συγκρίσεις, όμως δήλωσε ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε και να έχουμε επιτυχίες». Το σύνθημα για το μέλλον είναι «στόχος να γίνουμε καλύτεροι».

Για τη βράβευση του Ρεχάγκελ ο Σάντος δήλωσε: «Είναι αξιέπαινη η πρωτοβουλία της ΕΠΟ, καθώς έχει προσφέρει πολλά στην εθνική ομάδα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε και να έχουμε στο μέλλον παρόμοιες επιτυχίες».
Οταν του ζήτησαν να προχωρήσεις σε συγκρίσεις απάντησε: «Δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο δικός μας στόχος είναι να γίνουμε καλύτεροι».

Για το φιλικό με τον Καναδά είπε: «Μου δίνετε η ευκαιρία να δω κάποια πράγματα. Αυτός είναι ο λόγος που κάνουμε φιλικά. Θέλω οι παίκτες να αφομοιώσουν τη δική μου φιλοσοφία».

Γιατί η Εθνική δεν παίζει συχνά στην περιφέρεια: «Για τις επίσημες υποχρεώσεις έχουμε δηλώσει το νέο γήπεδο Καραϊσκάκη. Επίσης δεν μπορούμε να φύγουμε από την Αθήνα, επειδή έχουμε και το προπονητικό κέντρο στον Αγιο Κοσμά».

Για το νέο γήπεδο της Λάρισας: «Είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Ομως περίμενα καλύτερο το χλοοτάπητα. Είναι κρίμα ένα καινούριο γήπεδο να έχει ένα τέτοιο πρόβλημα και θα πρέπει να το προσέξουν».

Οπως ανακοίνωσε ο Σάντος μετά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, νοκ άουτ τέθηκε και ο Σαμαράς. Αμφίβολος ο Κατσουράνης, η συμμετοχή του οποίου θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος της προπονήτης. Κόντρα στον Καναδά ο Πορτογάλος θα παρατάξει κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Παπασταθόπουλο, Μόρα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: