Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Όπου Νοέμβρης και θλάσεις για Βαλβέρδε…!

Πάει και ο Φουστέρ. Τι μήνας και αυτός, λοιπόν. Ο ένας μυϊκός τραυματισμός μετά τον άλλον μέσα στον Νοέμβριο. Μιλάμε για μεγάλη ζημιά στο ρόστερ.
Όπου Νοέμβρης και θλάσεις για Βαλβέρδε…
Και σα να μην έφταναν οι θλάσεις, ήρθαν και οι μηνίσκοι του Παπάζογλου και του Φέισα, κάτι πόνοι στην μέση του Αμπντούν, αλλά και το διάστρεμμα που είχε πάλι ο Φέισα. Χαμός στο ίσιωμα, δηλαδή.
Εμείς, όμως, στεκόμαστε λίγο παραπάνω αποκλειστικά στους μυϊκούς τραυματισμούς που είχε μέσα στον Νοέμβριο ο Ολυμπιακός. Έξω ο Φουστέρ, λοιπόν. Τράβηγμα ο Μέλμπεργκ. Μυϊκό πρόβλημα στην γάμπα ο Γέστε. Θλάση στον προσαγωγό και ο Ορμπάιθ. Οφ τόσο καιρό και ο τετρακέφαλος του Ιμπαγάσα.
Πέντε μυϊκά προβλήματα, λοιπόν, μετρημένα ένα προς ένα. Κάποια σοβαρότερα, κάποια όχι και τόσο. Όσο, όμως, κι αν ακούγεται παράδοξο, αυτός ήταν ένας καλός Νοέμβριος για τον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε, με δεδομένο ότι μέσα στον μήνα οι ερυθρόλευκοι παίξανε σε δυο διοργανώσεις (πρωτάθλημα, τσάμπιονς λιγκ), ενώ υπήρχαν και οι υποχρεώσεις με τις εθνικές. Ήταν φορτωμένο το πρόγραμμα, δηλαδή. Και μέχρις ενός σημείου είναι κάπου αναμενόμενο να σκάσουν τραυματισμοί.
Και γιατί το λέμε αυτό; Επειδή πέρυσι τον Νοέμβριο ο Ολυμπιακός είχε πάλι πέντε θλάσεις, αλλά με μόνο μια διοργάνωση για την ομάδα του Βαλβέρδε. Μόνο το πρωτάθλημα είχε τότε.
Θέλετε να θυμηθούμε τις θλάσεις του Νοεμβρίου 2010; Πριν ακριβώς από ένα χρόνο, δηλαδή:
4/11/2010: Ιμπαγάσα, θλάση τετρακέφαλο
10/11/2010: Ραούλ Μπράβο, θλάση δικέφαλο
17/11/2010: Τοροσίδης, θλάση προσαγωγό
25/11/2010: Γκαλίτσιος, θλάση γάμπα
27/11/2010: Ριέρα, θλάση προσαγωγό.

πηγή: sportdog.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: