Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Τα πλάνα του κόουτς!!


No 702503

Σ’ έναν αγωνιστικό χώρο πραγματικά… χαλί θα αγωνιστεί σήμερα ο ΠΑΟΚ. Το χορτάρι του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» βρίσκεται στην τέλεια κατάσταση, ευνοώντας για καλό ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ξαφνιάστηκαν με την τελειότητά του στη χθεσινή προπόνηση, που έκαναν στην έδρα της Τότεναμ και με την οποία ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το σημερινό ματς. Βεβαίως, εκτός του αγωνιστικού χώρου θαύμασαν και άλλα σημεία του αγγλικού γηπέδου, το οποίο αν και αρκετά παλαιό, υπερέχει αισθητά στα… πάντα των ελληνικών σταδίων.
Το πρόγραμμα της προπόνησης ξεκίνησε με την απαραίτητη προθέρμανση, που πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Χοακίμ Πρέτο και του Γρηγόρη Καβαλιεράτου, απόντος του Νίκου Καρύδα, ο οποίος παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας ενός σοβαρού προσωπικού θέματος.
Στη συνέχεια, τους «ασπρόμαυρους» ανέλαβε ο Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος έδωσε εντολή για ασκήσεις με μπάλα. Ακολούθησε προπόνηση επί του… αγωνιστικού με τακτική και εντολές για το πώς πρέπει να αναπτύσσεται η ομάδα, αλλά και πώς να καλύπτονται χώροι όταν θα αμύνεται, με προφανή στόχο να αντέξει ο ΠΑΟΚ στην πίεση που θα του ασκήσουν οι «πετεινοί».
Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν και… υπονόησε ο Μπόλονι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς, δεξιά στην άμυνα θα βρεθεί ο Έτο, στο κέντρο της οι Κοντρέρας και Μαλεζάς και στα αριστερά ο Σνάουτσνερ, με τον Σταφυλίδη να συγκεντρώνει και αυτός πιθανότητες για να ξεκινήσει. Στα χαφ, ο Γκαρσία θα είναι καθαρόαιμος ανασταλτικός χαφ, με τον Φωτάκη στα δεξιά του και τον Λάζαρ στα αριστερά, με τους Αρίας και Ίβιτς να συγκεντρώνουν λιγοστές ελπίδες για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Στην επίθεση, δεξιά θα είναι ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Γεωργιάδης και στην κορυφή ο Αθανασιάδης, εκτός κι αν οι δύο κοντόσωμοι ακραίοι αλλάξουν πλευρές.
Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο, αν και με τον Μπόλονι ποτέ δεν μπορεί κανείς να είναι βέβαιος…


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: