Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Αν ούτε τώρα, πότε;


Βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0 και 3-1, αλλά ΑΥΤΗ η Γιουβέντους, απλά… δεν χάνει!

Ούτε στο… καυτό «Σαν Πάολο», από μία εξαιρετική Νάπολι!

Σε ένα καταπληκτικό ματς για την 11η αγωνιστική της Serie A, καθώς είχε αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Ιταλία αρχές Νοέμβρη, «παρτενοπέι» και «μπιανκονέρι» ήρθαν ισόπαλοι 3-3, με τους φιλοξενούμενους να αποδεικνύουν για άλλη μία φορά, φέτος, πως είναι πανέτοιμοι να επιστρέψουν στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου!

Η ομάδα του Αντόνιο Κοντέ, παρότι βρέθηκε να χάνει 2-0 στο πρώτο ημίχρονο (στο χειρότερό της, ίσως, πρώτο ημίχρονο τη φετινή σεζόν), από γκολ των Χάμσικ (22') και Πάντεφ (40') -ο πρώτος, μάλιστα, έχασε και πέναλτι πέντε λεπτά πριν σκοράρει- μπήκε στο δεύτερο 45λεπτο με… άγριες διαθέσεις και μείωσε με τον Μάτρι νωρίς νωρίς (48').

Στη συνέχεια το γήπεδο ήταν… κατηφορικό. Η Γιουβέντους έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους και έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, όμως, η Νάπολι, σε μία αντεπίθεση (ουσιαστικά, στην πρώτη της φάση στο δεύτερο ημίχρονο) έκανε, και πάλι με τον Πάντεφ, το 3-1 (68')!

Η «Μεγάλη Κυρία», ωστόσο, δεν πτοήθηκε. Με τον Εστιγκαρίμπια να σκοράρει με πανέμορφο τρόπο στο 72' και τον Πέπε να… σαρώνει την άμυνα των «παρτενοπέι» στο 79' και να «γράφει» το 3-3, η Γιουβέντους πήρε βαθμό στη Νάπολη και παρέμεινε, αήττητη, στην κορυφή της Serie A!

Δεν υπάρχουν σχόλια: