Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Φαβορί ο Χάβος, δύσκολα για Αναστασιάδη!!

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιλογή του νέου προπονητή ξεκίνησε για τον ΠΑΣ, αφού ο Γιώργος Χριστοβασίλης θέλει στο προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ να υπάρχει ο νέος προπονητής, ανεξάρτητα αν καθίσει στον πάγκο ο Γιάννης Χριστόπουλος.
Φαβορί ο Χάβος, δύσκολα για Αναστασιάδη
Η περίπτωση του Τάκη Λεμονή έχει αποκλειστεί για τους γνωστούς λόγους (πανάκριβο κασέ, απαίτηση να φέρει τεχνικό τημ από Αθήνα οπότε θα απολυθούν οι υπάρχοντες συνεργάτες που είχε ο Ντεμόλ). Υπάρχουν κάποιες ελπίδες, όχι στο βαθμό που να προκαλούν κάποια αισιοδοξία, για τον Άγγελο Αναστασιάδη που ένα προσωπικό πρόβλημα τον θέλει στη Θεσσαλονίκη.
Οι παράγοντες του ΠΑΣ θεωρούν ότι είναι μια ιδανική περίπτωση, έκαναν νέες επαφές μαζί του, αλλά οι πιθανότητες να ενδώσει ο Μακεδόνας τεχνικός είναι λίγες.
Από χτες βράδυ αντιστράφηκαν οι όροι και πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει η περίπτωση του Μάκη Χάβου, που είχε επαφές με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη. Δεν αποκλείστηκε επίσης και η περίπτωση του Βαγγέλη Βλάχου. Εν ολίγοις και με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, αν ο Αναστασιάδης πει το ναι, έρχεται αμέσως στα Γιάννινα, κάτι που φαίνεται δύσκολο.
Οπότε ένας εκ των Χάβου και Βλάχου πιθανολογείται να είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης του «Άγιαξ της Ηπείρου», χωρίς ασφαλώς να αποκλειστεί και κάτι άλλο, αφού από τον Χριστοβασίλη υπάρχει σιγή ασυρμάτου. Στον ΠΑΣ θέλουν μέχρι αύριο βράδυ ή το πολύ μέχρι την Πέμπτη να έχει τελειώσει το θέμα προπονητή. Αν καθίσει ή όχι στον πάγκο του ΠΑΣ στο ματς με τον ΠΑΟΚ είναι κάτι που θα αποφασίσει ο ίδιος. Αλλά να είναι στις προπονήσεις και να αντιληφθούν άπαντες ότι έχει τελειώσει το θέμα τεχνικής ηγεσίας.
Πηγή: gianninasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: