Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ούτε την Πέμπτη ρε Βλάση;

Από Τετάρτη πήγαμε Πέμπτη και από Πέμπτη πάμε... Δευτέρα (κι έχει ο... Αλλάχ του πρίγκιπα...) για τις περιβόητες πλέον αποδείξεις των 15 εκατομμυρίων ευρώ του Πρίγκιπα.
Ούτε την Πέμπτη ρε Βλάση;
Όλη την προηγούμενη εβδομάδα ο συνεργάτης του Σαουδάραβα τόνιζε οτι την Τετάρτη θα εμφανίζονταν τα 15 εκατομμύρια και το θέμα με την απόκτηση της ομάδας θα έμπαινε στην τελική ευθεία. Μάλιστα στην κουβέντα που είχε με τον οπαδό του «τριφυλλιού» μετά το ματς με τον ΟΦΗ, τον προκαλούσε να πάει την Τετάρτη να τον βρει για να του ζητήσει συγγνώμη που τον αμφισβήτησε, καθώς εκείνη την ημέρα τα χρήματα θα ήταν σε τραπεζικό λογαριασμό.
Λίγη ώρα αργότερα όμως είχε αρχίσει να αλλάζει την ημέρα και να μιλάει για Πέμπτη, κάτι που δεν κράτησε για πολύ. Γιατί; Πολύ απλά γιατί από την Τρίτη το απόγευμα υποστήριζε σε όποιον επικοινωνούσε μαζί του, πως μπορεί να έλαβε το μεγαλύτερος μέρος του οικονομικού ελέγχου, αλλά η μετάφρασή των 600 σελίδων θα κρατήσει λίγο παραπάνω, με αποτέλεσμα η τραπεζική εγγύηση των 15 εκατομμυρίων, να φτάσει στην πλευρά Βαρδινογιάννη την Δευτέρα...
Πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: