Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Αθανασιάδης: «Μακάρι να σκοράρω»


images

Ο παίκτης που διάλεξε να πάρει μαζί του ο Λάσλο Μπόλονι στη συνέντευξη τύπου ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε πως αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να σταματήσει τον ρυθμό της Τότεναμ, θα φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Αρχικά ο Αθανασιάδης είπε: «Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Θα παλέψουμε σίγουρα για ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως αν σταματήσουμε τον ρυθμό της αντίπαλης ομάδας θα πάρουμε κάτι καλό».
Για το τι εννοεί όταν λέει θετικό αποτέλεσμα: «Και ένας βαθμός είναι καλό αποτέλεσμα, θα μπούμε για τη νίκη αλλά και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα».
Για τις αλλαγές που θα κάνει ο Ρέντναπ στο αρχικό σχήμα της Τότεναμ: «Από την στιγμή που παίζει κάποιος στην Τότεναμ είναι καλός, όλοι είναι ίδιοι και οι αναπληρωματικοί είναι πολύ καλοί. Εμείς θα προσπαθήσουμε έτσι και αλλιώς για ένα καλό αποτέλεσμα».
Για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν εξτρά κίνητρο στο παιχνίδι με την αγγλική ομάδα: «Σίγουρα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα είναι κίνητρο για κάθε παίκτημ όλα τα παιδιά θα δώσουμε το 100% να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει στην συνέχεια».
Κατέληξε λέγοντας: «Μακάρι να σκοράρω αυτό που θέλει ο επιθετικός είναι το γκολ, μακάρι αυτό να έρθει στο συγκεκριμένο παιχνίδι».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: