Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Μπόλονι: «Καλή η ισοπαλία, αλλά όχι αρκετή»


images

Ο Λάσλο Μπόλονι στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα με την Τότεναμ, τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει για την νίκη, αλλά και η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ειπώθηκαν τα περισσότερα, εγώ θα βρω να πω κάτι διαφορετικό. Ξέρω ότι μπορούν να γίνουν κάποιοι υπολογισμοί για το ποιος θα προκριθεί, αλλά αυτό που εμένα με ενδιαφέρει είναι η ομάδα μου να κάνει ένα καλό παιχνίδι. Εχουμε κάποια δυνατά σημεία και αυτά πρέπει να τα βάλουμε σε λειτουργία».
Ο Ρούμανος τεχνικός πρόσθεσε: «Ξέρουμε ποια είναι η Τότεναμ και την αποτελεσματικότητά της, εγώ σκέφτομαι τους ποδοσφαιριστές μου και τους Λίνο, Βιεϊρίνια που έχουν προβλήματα. Με ένα αριστερό μπακ και ένα αριστερό μέσο (σ.σ. γέλια). Δεν ξέρω αν είναι καλή απάντηση αλλά πάνω κάτω αυτό σκέφτομαι. Θα βάλουμε και ένα αριστερό μέσο. Εχω αποφασίσει ποιους θα χρησιμοποιήσω, Αλλά μπορεί να αλλάξω τις σκέψεις μου τελευταία στιγμή».
Παράλληλα, τόνισε ότι: «Ηδη σας είπα πάνω κάτω πως σκέφτομαι, το μοναδικό που με ενδιαφέρει είναι πως θα βγάλουμε τα δυνατά μας σημεία στο γήπεδο, μόνο αυτό. Εμείς θέλουμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας ευατό. Στο παιχνίδι με την Τότεναμ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχασε δύο βαθμούς, αλλά αύριο ξέρουμε ότι μια ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετό».

 
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: