Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Με δύο κ@λόφαρδα σουτ, γλύτωσε λαϊκά δικαστήρια!!

Το παιχνίδι θα τέλειωνε στο μηδέν, χωρίς γκολ στο ΟΑΚΑ... Διότι μετά από μιάμισυ ώρα οι «γηπεδούχοι» του Λεβαδειακού είχαν φουλάρει τις μπαταρίες της αυτοπεποίθησής τους απέναντι σε έναν επιπόλαιο και εκνευριστικά... άνευρο Ολυμπιακό.
Αν όχι επιπόλαιος και με προχειρότητα στις κινήσεις του μάλλον ο Ολυμπιακός θα ‘λεγε κανείς ότι έπαιζε με τη… σιγουριά ότι έστω και στα τελειώματα, στις καθυστερήσεις, του πούστη, θα ‘ρθει το γκολ.
Χωρίς συζήτηση ο Ολυμπιακός δικαιούται τη νίκη, άλλωστε γι’ αυτήν δεν αγωνίστηκε ο Λεβαδειακός. Στο πρώτο ημίχρονο ο πρωταθλητής βρήκε τις ευκαιρίες να βάλει 2-3 γκολ. Στην επανάληψη δυσκολεύτηκε περισσότερο, ήταν λιγώτερο επικίνδυνος και… βρήκε δυο δοκάρια.
Τελικά με δύο κωλόφαρδα σουτ που μπήκαν με τη συμμετοχή, τη συμβολή και τη σωματική επαφή ποδοασφαιριστών του Λεβαδειακού, ο Ολυμπιακός είδε δυο φορές την μπάλλα στα δίχτυα, στο 89 και στο 91. Το παιχνίδι τελείωσε 2-0 και οι γάβροι έδιωξαν κάθε σκέψη για λαϊκά δικαστήρια, που τα… αξίζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, τουλάχιστον με την εμφάνιση τους κόντρα στον Λεβαδειακό. Τον φιλότιμο και εργατικό Λεβαδειακό.

ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ στο Λεβαδειακός - Ολυμπιακός, γράφει ο apodytiriakias.gr

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός σήμερα, ματς της σούπερ ληγκ με γηπεδούχο τον πρώτο. Και φιλοξενούμενο, βέβαια, τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι, όμως, δεν θα γίνει στη Λιβαδειά. Για ποιο λόγο;
Τιμωρημένος ο Κομπότης επειδή έχει μπλεξίματα δικαστικά με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Άσχετο αυτό με τον Λεβαδειακό. Οι περιοριστικοί όροι σε βάρος του μεγαλομέτοχου δεν έχουν συνέπειες στην ΠΑΕ.
Επειδή, λέει, δεν είναι έτοιμο το δημοτικό γήπεδο της Λιβαδειάς. Και γιατί να μην είναι έτοιμο! Να τιμωρηθεί ο Λιβαδειακός. Επιτέλους! Να υπάρχουν υπεύθυνοι. Αφού χρησιμοποιεί αυτό το γήπεδο μια ανώνυμη εταιρεία όφειλε να φροντίσει σχετικώς. Δεν ισχύει το Δεν υπάρχουν υπεύθυνοι.
Πλαστογραφία του πρωταθλήματος είναι να δίνει αγώνα έδρας μια ομάδα «εκτός έδρας». Έστω όχι στο γήπεδο του αντιπάλου. Να ληφθεί υπ' όψιν ότι είναι καχύποπτη η πελατεία του πρωταθλήματος.
Πώς το ξέρω εγώ ότι η δουλειά δεν είναι σικέ. Να κονομήσει ο Λεβαδειακός από τα εισιτήρια που θα πάνε οι γάβροι στο ΟΑΚΑ.
Ό, τι κι αν συμβαίνει δεν είναι σωστό. Και γίνεται το ίδιο όπως πέρυσι. Πρώτο ματς στην έδρα του ο Λεβαδειακός το έδωσε πάλι στο ΟΑΚΑ, 1-1 με Παναθηναϊκό.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: