Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Πάτησε Ελλάδα ο Ζαϊρί!

Προ των πυλών το μεταγραφικό μπαμ σε επίπεδο Football League, καθώς ο Ζαουάντ Ζαϊρί βρίσκεται απ' το βράδυ του Σαββάτου στην Ελλάδα για να υπογράψει στην Ζάκυνθο.

Πάτησε Ελλάδα ο Ζαϊρί
Θέμα ωρών να σκάσει το μεταγραφικό μπαμ στην Ζάκυνθο. Η ομάδα της Football League έφερε Ελλάδα τον Ζαουάντ Ζαϊρί (λίγο μετά τις 21:00 αφίχθη στο νησί) και ουσιαστικά απομένουν τα τυπικά προκειμένου ο 32χρονος επιθετικός μέσος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να φορέσει τα κυανοκίτρινα.

Ο άλλοτε παίκτης των Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακού, ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί επιλογή του προπονητή της ομάδας, Κάμαρα (Μαροκινοί αμφότεροι) και σίγουρα προσδίδει άλλο κύρος στη δεύτερη κατηγορία, δεδομένου πως έστω κι αν έχει πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, έχει αποδείξει επί ελληνικού εδάφους την αξία του.

inner

Περίπου 100 φίλοι της Ζακύνθου τον περίμεναν κατά την άφιξή του και τον αποθέωσαν, αφού μιλάμε για τη σπουδαιότερη μεταγραφή του συλλόγου.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους, που ήρθαν απόψε εδώ για να μας υποδεχτούν. Χαίρομαι πάρα πολύ που γυρίζω στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο. Πέρασα κάποια υπέροχα χρόνια με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης και εύχομαι να συμβεί το ίδιο και εδώ. Ένα ευχαριστώ και στον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του αλλά και στον προπονητή μου Χαλίντ Κάραμα που μεσολάβησε για να έρθω στο νησί. Θέλω με την εμπειρία μου να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ζαϊρί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: