Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Σλούκας: «Να μην έχουμε τόσα σκαμπανεβάσματα»

Θετικός είναι ο απολογισμός της Εθνικής μας ομάδας με βάσει τα όσα έδειξε συνολικά στο τουρνουά «Ακρόπολις», σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κώστα Σλούκα μετά τη νίκη επί της Λιθουανίας.

Σλούκας: «Να μην έχουμε τόσα σκαμπανεβάσματα»
Πολύ καλή αμυντικά η Εθνική μας ομάδα, ωστόσο θα πρέπει να μειώσει τα σκαμπανεβάσματά της, όπως δήλωσε ο Κώστας Σλούκας μετά τη νίκη επί της Λιθουανίας και την ολοκλήρωση του τουρνουά «Ακρόπολις».

«Πολύ καλά φιλικά και τα δύο, υπάρχουν θετικά και αρνητικά στοιχεία. Κρατήσαμε χαμηλά και τις δύο ομάδες (σ.σ. Τουρκία και Λιθουανία), από εκεί και πέρα πρέπει να βρούμε καλύτερο ρυθμό στην επίθεση και να μην έχουμε τόσα σκαμπανεβάσματα», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ ο Κώστας Σλούκας και πρόσθεσε για την προσωπική του απόδοση:

«Όλη η ομάδα έβαλε λιθαράκι για να κερδίσουμε το ματς. Είναι σημαντικό που νικήσαμε και χτίζουμε χαρακτήρα. Τώρα, θα μπουν κάποιες τελευταίες πινελιές και θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ. Το βασικό στοιχείο της ομάδας είναι άμυνα, να την κρατάμε συμπαγή. Από την επίθεση ποτέ δεν έχεις κερδίσει πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: