Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Σαντάνα: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να αντιμετωπίσει την Μπάγερν»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πετύχει κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου κάτι που μοιάζει ακατόρθωτο, σύμφωνα με τον Φελίπε Σαντάνα, ο οποίος χαρακτήρισε απίστευτους τους οπαδούς του.

Σαντάνα: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να αντιμετωπίσει την Μπάγερν»
Παραδοσιακό κλαμπ στην Ευρώπη χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο πρώην παίκτης του, Φελίπε Σαντάνα, σε συνέντευξη του στη «Real News» και ανέφερε ότι περιμένει ένα σπουδαίο ματς κόντρα στην Μπάγερν. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στην πρώτη αγωνιστική του Champions League τους Βαυαρούς και εκτιμά ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας μπορούν –και με τη βοήθεια του κόσμου τους- να κάνουν κάτι καλό.

«Ο Ολυμπιακός πήρε καλούς παίκτες και παίκτες με εμπειρία, ειδικά όπως ο Καμπιάσο που σίγουρα θα βοηθήσει πολύ. Ο Ολυμπιακός είναι παραδοσιακό κλαμπ στην Ευρώπη και νομίζω ότι θα είναι σπουδαίο ματς», ανέφερε αρχικά.

«Η Μπάγερν είναι πολύ δυνατή. Μπορεί να κερδίσει το Champions League. Το κακό γι΄ αυτήν είναι ότι έχει πίεση να πάρει το τρόπαιο. Έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, τον Γκουαρντιόλα. Είναι σχεδόν τέλεια ομάδα, δεν βρίσκεις μειονέκτημα. Όλοι τρέχουν, παλεύουν και ξέρουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην άρχισε καλά την Bundesliga, αλλά το Champions League είναι διαφορετικό», είπε για το ματς με τους Γερμανούς, που τους έχει ζήσει από κοντά παλιότερα ως παίκτης της Ντόρτμουντ και της Σάλκε.

Επίσης, σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να την αντιμετωπίσει. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν. Με τη δύναμη των οπαδών, που είναι απίστευτοι, μπορεί να συμβεί κάτι που φαίνεται δύσκολο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: