Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Το παλεύει για Μάρικα ο ΠΑΟΚ!!

Επαφές με την Κόνιασπορ για την απόκτηση του Τσίπριαν Μάρικα κάνει ο ΠΑΟΚ. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης και τι δήλωσε για το θέμα ο συμπατριώτης του, Ντορίν Γκοϊάν, που παίζει στον Αστέρα.

Το παλεύει για Μάρικα ο ΠΑΟΚ

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι σε επαφές με την Κόνιασπορ για την απόκτηση του Ρουμάνου φορ (που έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι), ωστόσο δεν δείχνει καμία διάθεση να καλύψει εξ ολοκλήρου το ετήσιο συμβόλαιο του παίκτη, που αγγίζει τα 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Παρότι ο 30χρονος άσος προέρχεται από κακή σεζόν, έχει υψηλό κίνητρο να επιστρέψει στις καλές σεζόν, προκειμένου να ανακτήσει τη θέση του στην εθνική Ρουμανίας εν όψει του Euro 2016.

Ο άλλοτε φορ των Ντιναμό Βουκουρεστίου, Σαχτάρ, Στουτγκάρδης, Σάλκε και Χετάφε, ανήκει από πέρσι το καλοκαίρι στην ομάδα του Ικονίου, με την οποία είχε την περασμένη περίοδο δύο γκολ σε οκτώ εμφανίσεις, ενώ φέτος έχει χρησιμοποιηθεί για μόλις επτά λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συμπαίκτης του στην εθνική Ρουμανίας, Ντορίν Γκοϊάν, που παίζει στον Αστέρα Τρίπολης, παρουσιάστηκε σίγουρος για τη μεταγραφή μιλώντας στον Τύπο της χώρας του. «Ξέρω ότι ο Μάρικα είναι κοντά στο να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ. Του μίλησα τις προάλλες και το γνώριζα. Έχει στα χέρια του μια πολύ καλή προσφορά από τον ΠΑΟΚ. Εμένα μου αρέσει στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς οπαδούς, παίζει στο Europa League. Ο Μάρικα μπορεί να είναι ένας σημαντικός παίκτης γι' αυτούς», ανέφερε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: