Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Πήρε νεαρό Βραζιλιάνο ο Αστέρας Τρίπολης!!

Την απόκτηση του 20χρονου Βραζιλιάνου Ιγκόρ Σίλβα ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Στην Κ-20 αναμένεται να ενταχθεί σε πρώτη φάση ο νεαρός.

Πήρε νεαρό Βραζιλιάνο ο Αστέρας Τρίπολης
Τον 20χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ Ιγκόρ Σίλβα ντε Αλμέιδα απέκτησε ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και σε πρώτη φάση θα υπολογίζεται ως μέλος στην Κ-20, όμως υπάρχει οψιόν ανανέωσης καθώς οι άνθρωποι των Αρκάδων θεωρούν πως έχει τα φόντα για το βήμα παραπάνω.

Μετά τις υπογραφές, ο Ιγκόρ Σίλβα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξω τις δυνατότητες μου σε μια ευρωπαϊκή ομάδα όπως ο Αστέρας. Αν και είμαι μικρός σε ηλικία, επέλεξα να φύγω από τη Βραζιλία γιατί η προοπτική του Αστέρα ταιριάζει στις φιλοδοξίες μου. Θα δουλέψω σκληρά για να τα καταφέρω και να μείνω για πολλά χρόνια στην ομάδα».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το νεαρό ποδοσφαιριστή Igor Silva de Almeida, ο οποίος για τη σεζόν 2015-2016 θα φορά την κιτρινομπλέ φανέλα.

Ο Igor γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου 1996 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αγωνίζεται ως εξτρέμ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016, με οψιόν ανανέωσης. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα Κ20 των ακαδημιών μας, ενώ θα προπονείται και με την πρώτη ομάδα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: