Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Κοίτα γκολάρα η… γεροντάρα!!

Δεν είναι μόνο ο… έρως που δεν κοιτά χρόνια, αλλά καμιά φορά και η μπάλα, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από το φανταστικό γκολ που σημείωσε ο 37χρονος «Χάμες Ροντρίγκες των φτωχών»!

Κοίτα γκολάρα η… γεροντάρα!
Οι συμπαίκτες του τον αποκαλούν «Χάμες Ροντρίγκες των φτωχών» και «Μαροκινό μάγο» και όσο κι αν προφανώς τέτοιου τύπου χαρακτηρισμοί εμπεριέχουν σαφώς στοιχεία υπερβολής, δεν παύουν να παρουσιάζουν κι ένα κομμάτι της αλήθειας.

Ποιας αλήθειας; Μα φυσικά πως ο Καρίμ Γκουγκλού παρά τα 37 του χρόνια και το γεγονός πως αγωνίζεται πρώτα από όλα για τη χαρά του παιχνιδιού στην ταπεινή Ρίγα Γιουνάιτεντ στη β’ κατηγορία της Λεττονίας, βγάζει τρομερά… γούστα στο γήπεδο.

Κείμενο Νικόλας Ακτύπης, σόου Καρίμ Γκουγκλού

Όπως για παράδειγμα, αυτό το ασύλληπτο ανάποδο ψαλίδι μετά από κόρνερ με το οποίο η ομάδα του (και του υπογράφοντος by the way, πάμε μωρή τρέλα Ρίγα Γιουνάιτεντ) άνοιξε το σκορ κόντρα στην Καραμπα Ρίγα. Τελικά, χάσαμε 8-2 βέβαια, αλλά προσφέραμε θέαμα «κουφάλες»!



Όσο κι αν το γκολ που σημείωσε ο Καρίμ μπορεί από κάποιους να θεωρηθεί προσωπικό, από την άποψη ότι ο άνθρωπος μοναχός σήκωσε το… γέρικο κορμί του, μόνος δοκίμασε το γυριστό και μόνος το… κάρφωσε το τεμάχιο, η αλήθεια είναι πως ΠΟΤΕ δεν θα τα κατάφερνε, αν δεν είχε συμπαίκτες όπως ο υποφαινόμενος (με λίγα λόγια εγώ) που τον κάνουν μάγκα στα ματς με τη σκέψη και μόνο!

inner

Για τη φανταστική ιστορία αυτής της υπέροχης ομάδας που εκτός από… ψυχικά, έχει και κανονικούς παίκτες στη σύνθεσή της και καθημερινά διδάσκει σε όλους τι ακριβώς σημαίνει ποδόσφαιρο, μπορείτε να μάθετε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Όπως είχαμε γράψει και τότε, συνήθως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα Μέσα που προβάλουν μόνο εικόνες με αίμα και... σπέρμα, μια μεγάλη παρέα διδάσκει σε όλους μας τι πραγματικά είναι ή θα έπρεπε να είναι το ποδόσφαιρο... *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: