Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Τζανετόπουλος: «Μεγάλες οι απαιτήσεις στην ΑΕΚ»

Πλήρη συναίσθηση των όσων περιμένει ο κόσμος από την ΑΕΚ έδειξε ο Άνταμ Τζανετόπουλος. Μετά την ισοπαλία στην Ξάνθη, ο νεαρός τόνισε ότι η ιστορία της ομάδας δημιουργεί μεγάλες απαιτήσεις.

Τζανετόπουλος: «Μεγάλες οι απαιτήσεις στην ΑΕΚ»
Επίγνωση των απαιτήσεων που δημιουργεί η φανέλα της ΑΕΚ έδειξε ότι έχει ο Άνταμ Τζανετόπουλος.

Μιλώντας στη NOVA μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη (0-0), ο νεαρός στόπερ τόνισε ότι λείπει απ’ την ομάδα ο ρυθμός, αλλά όχι και η συναίσθηση των προσδοκιών που δημιουργεί η ιστορία της.

Ερωτώμενος, δε, για το ενδιαφέρον της Σεβίλλης, εμφανίστηκε προσγειωμένος, τονίζοντας ότι έχει πολλή δουλειά ακόμα μπροστά του.


Αναλυτικά όσα είπε ο Τζανετόπουλος

Για τη «μάχη» του με τον Καπετάνο: «Ήταν ένα δυνατό τεστ για μένα για να δω που βρίσκομαι και τι πρέπει να βελτιώσω. Ήταν ένα μάθημα για τη συνέχεια».

Για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ και το ματς: «Βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και μας λείπει λίγο ο ρυθμός. Ήμασταν προετοιμασμένοι ότι θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα σε μια δύσκολη έδρα. Δεν κερδίσαμε, συνεχίζουμε».

Για το αν ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι: «Η πρεμιέρα λόγω άγχους ήταν δύσκολη. Με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο ήταν το πιο δύσκολο».

Για τη συνεργασία του με τον Κολοβέτσιο: «Αλληλοσυμπληρωνόμαστε και υπάρχει χημεία με τον Κολοβέτσιο. Μας βοηθάει ότι πέρυσι ήμασταν όλη τη χρονιά μαζί και το καλό κλίμα της ομάδας μας βοηθάει επίσης».

Για τα συναισθήματα που έχουν όλοι μέσα στην ΑΕΚ: «Προετοιμαζόμαστε πολύ καλά για τα παιχνίδια. Σε πολλά παιδιά λείπει η εμπειρία, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες λόγω της ιστορίας της ομάδας».

Για το επίπεδο Β' Εθνικής και Σούπερ Λίγκας: «Ο ρυθμός είναι διαφορετικός, αλλά και τακτικά και παικτικά είναι καλύτερο το επίπεδο από τη Β' Εθνική».

Για τον κόσμο: «Από τη Γ' Εθνική και σε όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας μας στήριξαν και δεν το περίμενα. Όταν βλέπεις όμως το πέταλο γεμάτο σου δίνει δύναμη για τον αγώνα».

Για το ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον από άλλες ομάδες του εξωτερικού: «Είναι μεγάλη αλλαγή για μένα. Πρέπει να έχω κάτω το κεφάλι και να συνεχίσω τη δουλειά, αλλιώς δεν θα είναι ανάλογη η συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: