Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Μιλιβόγεβιτς: «Το σημαντικό είναι ότι προσπαθήσαμε μέχρι τέλους»

Την επιμονή του Ολυμπιακού, που κυνήγησε μέχρι τέλους τη νίκη, κρατάει ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς από την επικράτηση απέναντι στον Λεβαδειακό.

Μιλιβόγεβιτς: «Το σημαντικό είναι ότι προσπαθήσαμε μέχρι τέλους»
Στην επιμονή του ίδιου και των συμπαικτών του απέδωσε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς την επικράτηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ. Μιλώντας στη Nova, ο Σέρβος μέσος τόνισε πως η ομάδα μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από αυτό που έπαιξε απέναντι στους Βοιωτούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Την επιμονή του Ολυμπιακού για τη νίκη: «Έχουμε σίγουρα κάνει πιο καλά ματς από το αποψινό, αλλά στο τέλος μπορέσαμε να βάλουμε δύο γκολ. Γνωρίζουμε καλά πως είμαστε προορισμένοι γι' αυτό. Για πιο καλούς αγώνες. Η επιμονή μας απέφερε καρπούς. Παλέψαμε και προσπαθήσαμε και στο τέλος βάλαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και να νικήσουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Τις κλειστές άμυνες απέναντι στην ομάδα: «Ναι. Το ξέρουμε πως κάποιες φορές είναι πολύ δύσκολο το να σπάσουμε τις αντίπαλες άμυνες. Σήμερα στην αρχή του αγώνα είχαμε ξεκάθαρες φάσεις για γκολ. Είχαμε και τετ α τετ με τον γκολκίπερ. Γνωρίζουμε πως θα αντιμετωπίσουμε γενικά αυτό το πρόβλημα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τους χώρους που θέλαμε και ο αντίπαλος έπαιζε πιο κλειστά αλλά στο τέλος μπορέσαμε να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: