Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Δέλλας: «Δεν έχουμε πρόβλημα στην επίθεση»

Αντίθετος με την άποψη ότι η ΑΕΚ έχει επιθετική δυσλειτουργία εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο «Κολοσσός» τόνισε ότι το πρόβλημα στο παιχνίδι με την Ξάνθη ήταν στην τελική πάσα.

Δέλλας: «Δεν έχουμε πρόβλημα στην επίθεση»
Στενοχωρημένος απ’ την ισοπαλία της ΑΕΚ στην Ξάνθη (0-0) αλλά και πεπεισμένος ότι δεν ήταν προϊόν δυστοκίας της «Ένωσης» εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι στα Πηγάδια, ο «Κολοσσός» σημείωσε ότι μονάχα η δική του ομάδα στόχευε στη νίκη και εξήγησε ότι άλλος ήταν ο λόγος -και όχι η δυσλειτουργία στην επίθεση- που τελικά δεν κατακτήθηκε.

«Οι δυο ομάδες είχαν διαφορετικούς στόχους στο γήπεδο. Εμείς ήρθαμε για να πάρουμε την νίκη και ο αντίπαλος την ισοπαλία. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο το οποίο και πρέπει να κρατήσουμε. Μας μένει μια στεναχώρια από το αποτέλεσμα. Αλλά είναι ακόμα νωρίς, θα δουλέψουμε και θα βελτιώσουμε όλες μας τις αδυναμίες. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την δυναμική του παρουσία στο πλευρό της ομάδας», είπε.

Ερωτώμενος συγκεκριμένα, δε, για το αν η ΑΕΚ είχε πρόβλημα στην επίθεση, ανέφερε: «Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα στην επιθετική μας λειτουργία. Είχαμε ένα θέμα στην τελική πάσα, πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε και να το βελτιώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: