Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Κοντονής: «13 εκατομμύρια τα χρέη για την χρήση του ΟΑΚΑ»


Τεράστιο το ποσό το οποίο οφείλεται στο ΟΑΚΑ για τη χρήση των εγκαταστάσεων. 13 εκατ. ευρώ όπως τόνισε ο Σταύρος Κοντονής ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η Κυβέρνηση θα εισπράξει τα χρήματα αυτά.

Κοντονής: «13 εκατομμύρια τα χρέη για την χρήση του ΟΑΚΑ»
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 13 εκατομμύρια είναι τα χρέη από εταιρείες και φυσικά πρόσωπα για τη χρήση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ. Ο Σταύρος Κοντονής προχώρησε στην αποκάλυψη αυτή ξεκαθαρίζοντας ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μην μείνει άπραγη σε αυτό.

«Με την ευκαιρία της σημερινής παρουσίας μου εδώ στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, θα ήθελα να πω ότι για να συνεχίσει αυτός ο χώρος να είναι προσβάσιμος και λειτουργικός κάνουμε ένα μεγάλο αγώνα για να παύσει ένα καθεστώς ασυδοσίας και ιδιότυπης ασυλίας προς κάποιους οι οποίοι μεταχειρίζονται αυτούς τους χώρους χωρίς να καταβάλουν αυτά τα οποία οφείλουν», ανέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού ο οποίος προχώρησε στις δηλώσεις αυτές με αφορμή την παρουσία του στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης για τα παιδιά που διοργάνωσε η ΓΓΑ σε συνεργασία με την ΟΧΕ στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

«Η διοίκηση του ΟΑΚΑ αλλά και το υπουργείο αθλητισμού κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να εισπράττονται τα χρήματα τα οποία οφείλουν από επιχειρηματική δραστηριότητα και εταιρίες και φυσικά πρόσωπα. Θα ήθελα να πω ότι παραλάβαμε χρέη στο ΟΑΚΑ 13 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία είναι χρήματα του ελληνικού λαού και τα οποία πρέπει να αξιοποιούνται προς όφελος της ελληνικής νεολαίας και του ελληνικού αθλητισμού.

Αυτή η προσπάθεια δεν είναι… αναίμακτη υφιστάμεθα πιέσεις και απειλές παντός τύπου ακριβώς για να κάνουμε ότι κάνανε οι προηγούμενοι: Να κλείνουμε τα μάτια και να αφήνουμε αυτά τα χρέη είτε να παραγράφονται είτε ποτέ να μην διεκδικούνται», ανέφερε και κατέληξε...

«Εμείς θα κάνουμε εκείνο που λέει η συνείδησή μας και το καθήκον μας και σας υποσχόμαστε ότι σεβόμενοι και το τελευταίο ευρώ από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων θα δώσουμε στο τέλος της τετραετίας ένα καλύτερο ολυμπιακό κέντρο και όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τις αθλητικές αλλά όσον αφορά και τις υπόλοιπες που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή ούτως ώστε να είναι προσβάσιμο σε ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών» τόνισε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: