Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Σάντος: «Μπορούμε να κατακτήσουμε το Euro 2016»!

Την άποψη ότι η Πορτογαλία έχει τις δυνατότητες να πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και γιατί όχι να κατακτήσει τον τρόπαιο εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος.

Σάντος: «Μπορούμε να κατακτήσουμε το Euro 2016»!

Εν όψει του σημερινού αγώνα με τη Σερβία, ο Φερνάντο Σάντος εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του μπορεί να διακριθεί στο Euro 2016 και γιατί όχι να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

«Μερικοί λένε πως είμαι τρελός επειδή λέω πως δεν είμαστε φαβορί και ταυτόχρονα ισχυρίζομαι πως έχουμε την ποιότητα για να επικρατήσουμε», ανέφερε αρχικά ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα στη Σερβία και συνέχισε:

«Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι. Η Πορτογαλία έχει ως στόχο να πάει στη Γαλλία, να πάρει νίκες και να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Όταν ήρθα εδώ τα πάντα ήταν δύσκολα, ήταν δύσκολο να πάρουμε την τρίτη θέση. Τώρα όλα είναι καλά.

Η ομάδα είναι ικανή αλλά υπάρχουν πράγματα που χρειάζονται βελτίωση. Εάν διατηρήσουμε αυτά που κάνουμε και βελτιώσουμε κάποιες παραμέτρους, θα είμαστε μία από τις διεκδικήτριες του τροπαίου και ας μην είμαστε φαβορί.

Πιστεύω πως είναι εφικτός ο στόχος του τροπαίου. Όταν έφτασα έγραψα στον πίνακα για να διαβάσουν οι παίκτες: πρώτος στόχος να πάμε στη Γαλλία ως πρώτοι του ομίλου, δεύτερος στόχος να είμαστε στη Γαλλία και να παλέψουμε για νίκες εκεί
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: