Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ασύλληπτος και πρώτος ο Μπέιλ!!

Στη Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να γκρινιάζουν, τελευταία να τον αφήνουν στον πάγκο, όμως στην Ουαλία ο Γκάρεθ Μπέιλ παραμένει… βασιλιάς! Μην ψάχνεται, λοιπόν, να βρείτε τον κορυφαίο της προκριματικής φάσης του Euro. Αυτός είναι και οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν!  
Δεν ανήκει στους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν ως αγγαρεία τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ούτε βαδίζει σε ρηχά νερά όπως άλλοι συνάδελφοί του σταρ (στους συλλόγους).
Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι αυτό που λέμε άοκνος εργάτης, πάντα πιστός στην εθνική, με πολλά… άντερα! Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο άνθρωπος κουβαλά… τόνους πίεσης από την αρχή της σεζόν στη Ρεάλ και παρόλα αυτά δείχνει πυγμή, δύναμη κάθε φορά που αγωνίζεται με το εθνόσημο. Δεν το καταφέρνουν πολλοί…
Χθες (10/10), η Ουαλία εξασφάλισε την παρουσία της στα τελικά του Euro. Σήμερα, ήρθε η ώρα να απονεμηθούν τα εύσημα στον μεγάλο πρωταγωνιστή της. Ο πρώην άσος της Τότεναμ ήταν η αρχή, η μέση και το τέλος. Όλα περνούσαν από τα πόδια του, ήταν ο άνθρωπος των εύκολων και δύσκολων αποστολών, εκείνος που με μια του κίνηση έδινε στην ομάδα τη λύση που απεγνωσμένα ζητούσε.
Μην μακρηγορούμε. Η συνεισφορά του Μπέιλ, γκολ και ασίστ, χάρισε στους Ουαλούς 11 ολόκληρους βαθμούς κατά τη διάρκεια της προκριματικής φάσης. Κρίσιμα τέρματα (6), καίρια σερβιρίσματα (2) και κάπως έτσι τους έδειξε το δρόμο για τη Γαλλία. Σημειωτέον! Κανείς άλλος παίκτης των προκριματικών δεν χάρισε τόσους πόντους στην εθνική του ομάδα. Πολύ απλά, Γκάρεθ Μπέιλ ο κορυφαίος…
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: