Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Τελάντερ: «Ενωμένοι θα φθάσουμε στον στόχο μας»

Την πίστη του για τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Ράσμους Τελάντερ και τόνισε ότι η ομάδα και ο κόσμος πρέπει να πορευτούν ενωμένοι για να έρθουν οι επιτυχίες.

Τελάντερ: «Ενωμένοι θα φθάσουμε στον στόχο μας»
Ο Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος έχει πάρει φανέλα βασικού στα τελευταία ματς του Παναθηναϊκού, έδειξε την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Ευρώπη σε τηλεοπτική του συνέντευξη που θα μεταδοθεί λίγο μετά τις 21:40. Ωστόσο, φανέρωσε την πίστη του ότι το «τριφύλλι» μπορεί να τα καταφέρει στους εγχώριους στόχους.

Διαβάστε το απόσπασμα από αυτά που δήλωσε στην εκπομπή «Kick Off» του ΣΚΑΪ:

Για το κακό ξεκίνημα των «πράσινων» ανέφερε: «Ήταν μεγάλη απογοήτευση ο αποκλεισμός, για τον σύλλογο, για τους παίκτες, για τους οπαδούς. Μπορεί να μην είχε μεγάλη επίπτωση σε εμένα, επειδή είμαι νέος στην ομάδα αλλά από τότε είχα στο μυαλό μου να είμαι συγκεντρωμένος στην προπόνηση και σε κάθε ματς που μπορώ να παίζω με αυτή την ομάδα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά. Προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα αλλά είναι νωρίς για προβλέψεις πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι την προσπάθεια και πιστεύω πως θα φτάσουμε στον τελικό μας στόχο».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του: «Εμένα μου αρέσει το δυναμικό ποδόσφαιρο, με επαφές, με ταχύτητα και σε αυτούς τους τομείς προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Αυτό μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Φυσικά, θα συνεχίζω να βάζω τα δυνατά μου για να βοηθήσω την ομάδα».

έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο: «Αυτό που θέλω να πω στους οπαδούς μας είναι πως αν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, είναι πολύ σημαντικό και θα βοηθήσει τους παίκτες. Είναι σημαντικό γιατί βοηθάει να μας κάνει καλύτερους. Αυτό το αισθανόμαστε, ιδιαίτερα στο τελευταίο ματς στην Ξάνθη».

Για το φιλανθρωπικό του έργο: «Πρέπει οι έχοντες να βοηθούν και πρέπει να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας. Έχω ένα φίλο που έχει φιλανθρωπική στάση στο εξωτερικό και τον βοηθάω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: