Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

«Είμαστε ο Ολυμπιακός και τα θέλουμε όλα»

Το σύνθημα όσον αφορά τις φιλοδοξίες που υπάρχουν στον Ολυμπιακό έδωσε ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα στο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

«Είμαστε ο Ολυμπιακός και τα θέλουμε όλα»
Στο διάστημα που προηγήθηκε με τη νίκη επί της Άρσεναλ και την επικράτηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα αναφέρθηκε ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος δεν βάζει… φρένο στις φιλοδοξίες του Ολυμπιακού και έδωσε το σύνθημα για το ντέρμπι που ακολουθεί στη Σούπερ Λίγκα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός στόπερ στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News»

Για την νίκη στην Τούμπα και το 6x6: «Δεν μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι από την αρχή ότι θα κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το παιχνίδι της Τούμπας. Πάντα σκεφτόμαστε ξεχωριστά κάθε αγώνα. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία και θέλουμε να μείνουμε μέχρι το τέλος. Ήταν σημαντική η νίκη στην Τούμπα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά στον ίδιο ρυθμό, αφού είμαστε ο Ολυμπιακός και τα θέλουμε όλα. Σε κάθε ματς πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίζουμε».

Για την νίκη επί της Άρσεναλ: «Είναι πολύ σημαντική νίκη στην καριέρα μου αυτή με την Άρσεναλ. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά για εμάς. Πριν δεν φαινόταν σίγουρο ότι θα πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης στους ''16''. τώρα είναι πιο κοντά. Ελπίζω αυτή να μην ήταν η τελευταία μεγάλη νίκη στην καριέρα μου. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί, με την ΑΕΚ: «Είναι σημαντικό ματς για εμάς, για το σύλλογο. Είναι από τα παιχνίδια που ανήκουν στην κατηγορία των ντέρμπι και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Να ετοιμαστούμε όπως και στα προηγούμενα ματς. Στα ντέρμπι πρέπει να παίζουμε δυνατά και φυσικά να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την κριτική που έχει δεχθεί κατά καιρούς στον Ολυμπιακό: «Εμείς πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι και ανοικτοί στην κριτική. Παίζοντας στον Ολυμπιακό μπορεί να ακούσουμε διάφορα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας. Πάντα γίνεται κουβέντα για τις γραμμές. Όλοι μαζί δουλεύουμε για τον ίδιο στόχο. Δεν καταλαβαίνω την ελληνική γλώσσα, οπότε είναι πιο εύκολο να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου».

Για το πέρασμά του από τη Μασία και το τετ-α-τετ του με τον Γκουαρδιόλα: «Ήταν πολλά και χρήσιμα χρόνια για εμένα στην ακαδημία. Από εκεί περνούν αξιόλογοι προπονητές και ο καθένας έχει τη φιλοσοφία του. Η βάση και η δομή όμως, είναι ίδιες. Σε ετοιμάζουν για την πρώτη ομάδα, θέλουν να έχεις το μυαλό σου καθαρό για το τι ακριβώς θα κάνεις στην πρώτη ομάδα, ώστε να είσαι παίκτης πρώτης κατηγορίας. Εκεί έχουν γεννηθεί αστέρια υψηλού επιπέδου. Με τον Γκουαρδιόλα μιλήσαμε λίγο όταν ήρθε για το ματς. Με ρώτησε για την πόλη και τον Ολυμπιακό. Μόνο καλά λόγια είχα να του πω. Κρατάμε επαφή ακόμα. Ήταν σημαντικός για την καριέρα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: