Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Είναι... τρελός ο Λάφερτι!! (video)

Τυπάρα ο Κάιλ Λάφερτι! Ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟ μπουγελώνει με μπίρα, κυλιέται στο δρόμο για να κάνει πλάκα με τα παπούτσια δημοσιογράφου και ζητά για αντίπαλο στο Euro... Αργεντινή ή Βραζιλία!

Είναι... τρελός ο Λάφερτι (video)
Δεν ξέρουμε αν τελικά τον Γενάρη θα φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού (μετά και τη... φωτιά που έβαλε ο ίδιος επί του θέματος).

Αν όμως γίνει αυτό και αρχίσει να βάζει γκολ με τα πράσινα, τότε η εξέδρα θα 'χει κάθε λόγο να φωνάξει: «Είναι τρελός ο... Βορειοιρλανδός»!

Διότι ο Κάιλ Λάφερτι είναι... τυπάρα και εκτός γηπέδων. «Μεθυσμένος» απ' το πάρτι πρόκρισης της εθνικής του στο Euro, φρόντισε να... ποτίσει με μπίρα δημοσιογράφο προ ημερών.

Gilmour soaked by ecstatic Lafferty and BairdWATCH: Reporter Paul Gilmour was soaked by Kyle Lafferty and Chris Baird after Northern Ireland's historic win over Greece.
Posted by Sky Sports on Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015


Τώρα θύμα του ήταν ένας άλλος δημοσιογράφος. Ο 28χρονος φορ θέλησε να τον πειράξει για τα παπούτσια του, γι' αυτό και... κύλησε στον δρόμο, έφτασε δίπλα του και φώναξε δυνατά «τι είναι αυτά;»!



Η... τρέλα του Λάφερτι όμως δεν σταματά εκεί. Ερωτηθείς για το τι αντιπάλους θα ήθελε να βρει απέναντί του στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος απάντησε -χαριτολογώντας προφανώς-... Αργεντινή ή Βραζιλία. Μέσι και Νεϊμάρ. «Θα 'ταν απίστευτο», είπε χαρακτηριστικά!








*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: