Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Πάβλοβιτς: «Να τους κάνουμε ξανά χαρούμενους»


Τα παιχνίδια με τον Άρη και τη Λοκομοτίβ, και όχι το δεύτερο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, προέχουν αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σάσα Πάβλοβιτς.

Πάβλοβιτς: «Να τους κάνουμε ξανά χαρούμενους»
Για τον Παναθηναϊκό προέχουν τα παιχνίδια με Άρη και Λοκομοτίβ, όπως δήλωσε ο Σάσα Πάβλοβιτς και τόνισε ότι περιμένει την επόμενη Δευτέρα (19/10) ο κόσμος να γεμίσει το ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Ήταν ένας σκληρός αγώνας και η νίκη μας καθόλου εύκολη υπόθεση. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και αυτό νομίζω έκανε τα πράγματα πιο απλά για εμάς. Από τη στιγμή μάλιστα που στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα μπήκαν και τα σουτ, δεν είχαμε πρόβλημα να φτάσουμε στο στόχο μας», τόνισε ο Μαυροβούνιος φόργουορντ στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News» και στη συνέχεια μίλησε για το δεύτερο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους»:

«Δεν σκεφτόμαστε ακόμη το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, αλλά τα δύο που προηγούνται με τον Άρη και τη Λοκομοτίβ. Ξέρω ωστόσο ότι ο κόσμος μας θα γεμίσει το γήπεδο την ερχόμενη Δευτέρα και θα μας βοηθήσει όσο καλύτερα μπορεί για να τον κάνουμε και πάλι χαρούμενο. Όπως κάθε χρόνο, οι στόχοι του Παναθηναϊκού δεν αλλάζουν και δεν είναι άλλοι από τους δύο τίτλους στην Ελλάδα και όσο πιο ψηλά μπορούμε, μακάρι έως το τέλος στην Euroleague».

Δεν υπάρχουν σχόλια: