Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Σφαιρόπουλος: «Σήμερα η διαιτησία ήταν με πολύ διαφορετικά κριτήρια»


Σφαιρόπουλος: «Σήμερα η διαιτησία ήταν με πολύ διαφορετικά κριτήρια»

Αρκετά ήταν τα παράπονα του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την αντιμετώπιση που έχει ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία στην Ευρωλίγκα γενικά και όχι μόνο στην ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ξέσπασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά της διαιτησίας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλά παράπονα από την αντιμετώπιση που τυγχάνουν στα ματς της Ευρωλίγκας τη φετινή σεζόν, ενώ όσον αφορά το ματς με την «ομάδα του στρατού» είπε πως η διαφορά των δύο ομάδων ήταν οι ελεύθερες βολές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη νίκη. Ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού σε ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες. Παλέψαμε στην έδρα τους πάρα πολύ. Παλέψαμε πάρα πολύ καλά και νομίζω το αποτέλεσμα δεν μας δίνει αυτό που αξίζαμε. Εύχομαι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας καλή τύχη. Θέλω να πω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλά παράπονα για τη διαιτησία και όχι μόνο από το σημερινό παιχνίδι. Δεν είναι το μόνο παιχνίδι που έχουμε παράπονα ως τώρα. Σεβόμουν τους διαιτητές και την Ευρωλίγκα και δεν μίλησα. Σήμερα η διαιτησία ήταν με πολύ διαφορετικά κριτήρια. Τελευταία έχει δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα για το πώς αμύνεται ο Ολυμπιακός και σήμερα είδαμε το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι η ιστορία του Ολυμπιακού αξίζει μεγαλύτερου σεβασμού από τους διαιτητές. Και για να το αναλύσουμε αυτό, αν δείτε τα στατιστικά, οι δύο ομάδες σκόραραν ίδια δίποντα, ο Ολυμπιακός είχε παραπάνω τρίποντα και η διαφορά όλη ήταν στις βολές. Στο τέλος της τρίτης περιόδου οι βολές ήταν 25 για την ΤΣΣΚΑ και 8 για τον Ολυμπιακό. Και στο τέλος, όταν εμείς εκτελέσαμε έξι βολές, το παιχνίδι ουσιαστικά είχε κριθεί. Και πάλι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να τους ευχηθώ καλή τύχη».

Για κάποια λάθη που έγιναν στην επίθεση: «Σίγουρα κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση, αλλά το να σκοράρεις 85 πόντους απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε αυτό το γήπεδο δείχνει ότι κάναμε καλή δουλειά στην επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: