Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Μάνατζερ Μπερμπάτοφ: «Δεν μετάνιωσε καθόλου που ήρθε στον ΠΑΟΚ»!


Μάνατζερ Μπερμπάτοφ: «Δεν μετάνιωσε καθόλου που ήρθε στον ΠΑΟΚ»!

Ο ατζέντης του Μπερμπάτοφ, Εμίλ Ντάντσεφ, δήλωσε πως ο πελάτης του δεν έχει μετανιώσει καθόλου που επέλεξε τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Βούλγαρος επιθετικός δεν πήραν τεράστιο ποσό!

Τις φήμες που θέλουν τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να έχει… ξενερώσει στον ΠΑΟΚ, διέψευσε ο μάνατζερ του 35χρονου επιθετικού, Εμίλ Ντάντσεφ, με δηλώσεις του σε βουλγαρικό κανάλι.

«Ο Μπερμπάτοφ δεν μετάνιωσε καθόλου που επέλεξε τον ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του Ντίμιταρ με την ελληνική ομάδα είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου αυτού του χρόνου. Δεν πήρε ένα τεράστιο ποσό, ούτε αυτός ούτε εγώ, για την υπογραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης», δήλωσε αρχικά ο Ντάντσεφ.

Στη συνέχεια, δε αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Μπερμπάτοφ από την ενεργό δράση, όταν έρθει η ώρα να κρεμάσει τα παπούτσια του: «Θεού θέλοντος, όταν φτάσει η στιγμή να αποχωρήσει, θα του οργανώσουμε ένα τιμητικό ματς όπως του Χρίστο (σ.σ. Στόϊτσκοφ)».

Όσο για το ενδεχόμενο ο Μπερμπάτοφ να κλείσει την καριέρα του στη Βουλγαρία, ο Νταντσεφ είπε: «Δεν νομίζω ότι θα τερματίσει την καριέρα του στη Βουλγαρία».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: