Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Έξαλλος με νεαρό παίκτη της Φενέρ ο Ομπράντοβιτς!!


Έξαλλος με νεαρό παίκτη της Φενέρ ο Ομπράντοβιτς!

«Πυρ και μανία» ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Ομέρ Γιουρτσεβέν και την απόφασή του να αφήσει στα κρύα του… λουτρού την Φενερμπαχτσέ, με τον Ζοτς ουσιαστικά να «τελειώνει» τον νεαρό σέντερ!

«Τελειωμένος» θα πρέπει να θεωρείται από την Φενερμπαχτσέ ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, ύστερα απ’ όσα δήλωσε σε έξαλλη κατάσταση ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Ο 17χρονος σέντερ πήρε την πρωτοβουλία να φύγει από την Κωνσταντινούπολη και να πάει στο Τορόντο ώστε να συμμετάσχει σε ένα τουρνουά με παίκτες της ηλικίας του, με αυτό να κάνει… μελιτζανί τον Ζοτς, ο οποίος μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε αχάριστο και εγωιστή, κλείνοντας ουσιαστικά την… πόρτα.

«Θα σας πω κάτι για τον Γιουρτσεβέν. Δεν ενδιαφέρεται για την ομάδα, αλλά μόνο για τον εαυτό του. Πήγε στο Τορόντο και δεν συμβουλεύτηκε κανέναν μας. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς, αλλά ποτέ δεν με ρώτησε αν ήταν εντάξει για εκείνον για να φύγει», δήλωσε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του Ομέρ Γιουρτσεβέν στην Φενέρ:

«Του προσφέραμε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών και μάλιστα μεγάλο συμβόλαιο. Μας είπε πως ήθελε να το σκεφτεί. Το σκέφτηκε για δύο μήνες και στη συνέχεια μας είπε πως δεν ήθελε να υπογράψει. Τον εμπιστευτήκαμε απόλυτα, καθώς πιστεύαμε πως ήταν το μέλλον μας. Ξέρετε εσείς άλλον 17χρονο να παίρνει τόσα πολλά λεπτά συμμετοχής; Μόνο ο Ντόντσιτς στην Ρεάλ. Δεν ξέρω τι σκέφτεται, θέλει να παίξει στο NCAA; Πήρε τόσα χρήματα τα τελευταία τρία χρόνια και τώρα θέλει να φύγει. Αυτός είναι»!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: