Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ίβκοβιτς: «Δίκαια νίκησε ο Παναθηναϊκός»


Ίβκοβιτς: «Δίκαια νίκησε ο Παναθηναϊκός»

Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και τη δίκαιη επικράτησή του παραδέχθηκε ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Στους λόγους για τους οποίους η Εφές δεν άντεξε στο ΟΑΚΑ και ηττήθηκε δικαίως απ’ τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Ήταν ένα σκληρό και συναρπαστικό παιχνίδι και νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη. Για την ομάδα μου νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά και παίξαμε δύο δεκάλεπτα εκτός ελέγχου, το δεύτερο και το τέταρτο. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι μας και χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε πάνω από είκοσι πόντους ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο που είχαμε πρόβλημα στην άμυνα. Οι παίκτες μου δεν ήταν έτοιμοι για κάποιες άμυνες στα τελευταία δευτερόλεπτα. Όσον αφορά τη συνέχεια της ομάδας μας, η Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολη διοργάνωση. Θα παίξει η διαφορά των πόντων ρόλο και στους δύο ομίλους. Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ ανταγωνιστικά και δύσκολα. Αν είχαμε λίγη περισσότερη εμπειρία θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει καλύτερα. Συνεχίζουμε με τις εγχώριες διοργανώσεις και θα δουλέψουμε σκληρά», είπε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και συμπλήρωσε για τη συνέχεια που έρχεται:

«Είναι η πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ και προπονητική. Δεν σκέφτομαι αυτό το παιχνίδι. Μέχρι εκείνο το παιχνίδι θα πρέπει να παίξω τέσσερα παιχνίδια σε έξι μέρες. Δευτέρα παίζουμε πρωτάθλημα και Τετάρτη Κύπελλο. Πρέπει να δω πώς θα φρεσκάρω την ομάδα και πως θα την ετοιμάσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: