Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ο Σακίλ ζηλεύει τον Κόμπι!!


Ο Σακίλ ζηλεύει τον Κόμπι

Παραδέχτηκε δημόσια ο Σακίλ Ο’ Νιλ πως θα ήθελε να έχει μια τελευταία σεζόν σαν αυτή που βιώνει ο Κόμπι Μπράιαντ γνωρίζοντας την αποθέωση σε κάθε γήπεδο.

Υπήρξαν συμπαίκτες, υπήρξαν εχθροί, αλλά τώρα είναι φίλοι… Ο Σακίλ Ο’ Νιλ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως ζηλεύει την αποθέωση που γνωρίζει σε κάθε γήπεδο στην τελευταία σεζόν της καριέρας του ο Κόμπι Μπράιαντ, καθώς ο ίδιος δεν μπόρεσε να ζήσει κάτι ανάλογο.

«Μακάρι να είχα κι εγώ μια αποχαιρετιστήρια τουρνέ, όπως ο Κόμπι. Θα είχε πλάκα, θα είχα πάρει και πολλά δώρα. Αλλά δεν παραπονιέμαι. Αποχώρησα όπως αποχώρησα από τα γήπεδα και τέλος», τόνισε ο «Σακ».

Στα 37 του ο θηριώδης σέντερ του παρελθόντος είχε αποφασίσει να παίξει για μια ακόμη σεζόν, αλλά μια ρήξη αχιλλείου τον έθεσε νοκ άουτ. Παρά την πρόταση των Σέλτικς να μείνει για έναν ακόμη χρόνο ενεργός, εκείνος επέλεξε να γράψει τον επίλογο το 2011.

«Δεν ένιωθα πλέον ο εαυτός μου. Δεν μπορούσα από εκεί που είχα 27 πόντους ανά αγώνα να μένω στους 10 και να είμαι ρολίστας. Έτσι αποφάσισα να σταματήσω», είπε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: