Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Μανιάτης: «Ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατός από την Άντερλεχτ»


Μανιάτης: «Ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατός από την Άντερλεχτ»

Για το ερχόμενο ματς του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ μίλησε σε βελγικό Μέσο ο Γιάννης Μανιάτης, τονίζοντας την ανωτερότητα των «ερυθρόλευκων».

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού έναντι της Άντερλεχτ τόνισε σε βέλγικο Μέσο ο Γιάννης Μανιάτης, ενόψει του ματς για το Europa League, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της τωρινής του ομάδας με τον σύλλογο των Βρυξελλών.

Ο διεθνής μέσος της Σταντάρ Λιέγης αναφέρθηκε στο ματς της πρώην ομάδας του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατή ομάδα από την Άντερλεχτ».

Όσο για το ντέρμπι της ομάδας της Λιέγης με τον σύλλογο των Βρυξελλών σχολίασε: «Είναι ένα παιχνίδι που ανυπομονώ να ζήσω. Υπάρχουν και στην Ελλάδα τόσο μεγάλες αντιπαλότητες. Ελπίζω αν αγωνιστώ στο Άστριντ Παρκ, όπου έχω παίξει με τον Ολυμπιακό. Είχαμε νικήσει 0-3, αλλά είναι αλήθεια πως το σκορ δεν αντιπροσωπεύει τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Πρέπει να παίξουμε καλά για να νικήσουμε. Δεν πιστεύω πως θα είναι ευκολότερο το έργο μας, επειδή ο αντίπαλος θα είναι κουρασμένος απ’ το ματς του Europa League».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: