Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

O αθλητικός δικαστής άδειασε Μάνταλο: Μία αγωνιστική σε Ζέκα!!


O αθλητικός δικαστής άδειασε Μάνταλο: Μία αγωνιστική σε Ζέκα

Δεν επιβλήθηκε περαιτέρω τιμωρία στον Κάρλος Ζέκα, για την αποβολή του στο ματς με την Ξάνθη και έχοντας ήδη εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής, παίζει κανονικά την Κυριακή.

Ξανά διαθέσιμος για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ο Κάρλος Ζέκα!

Ο Πορτογάλος είχε αντικρίσει κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή στο ματς με την Ξάνθη και κινδύνευε με τιμωρία μέχρι και τέσσερις αγωνιστικές, με βάση τα όσα είχε γράψει ο Μάνταλος στο φύλλο αγώνα.

Από τη στιγμή που η ποινή είναι μίας αγωνιστική τότε δεν προβλέπεται αύξηση της τιμωρίας του Ζέκα επειδή είναι αρχηγός, κάτι που θα συνέβαινε σε οποιαδήποτε άλλη τιμωρία.

Ουσιαστικά ο αθλητικός δικαστής... άδειασε τον Μάνταλο για την αποβολή του αρχηγού του τριφυλλιού στη φάση με τον Σολτάνι, επιβάλλοντας τη μίνιμουμ ποινή.

Κάτι που προφανώς έγινε αφού ο αθλητικός δικαστής είδε τη φάση και έκρινε ότι η απόφαση του Μάνταλου την ώρα του αγώνα δεν ήταν σωστή.

Το ευχάριστο, λοιπόν, για τους πράσινους είναι πως ο Πορτογάλος παίζει την Κυριακή στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ (από τη στιγμή που εξέτισε στον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο) κι αναμένεται να... συμμαζέψει το κέντρο της ομάδας του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: