Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Τσιάρας: «Καλοδουλεμένη ομάδα ο Άρης»


Τσιάρας: «Καλοδουλεμένη ομάδα ο Άρης»

Μία καλή εμφάνιση, ώστε να ξεχάσουν την κάκιστη εικόνα κόντρα στην Κηφισιά, θέλουν κάνουν τα Τρίκαλα απέναντι στον Άρη, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσιάρα.

Αφορμή για ακόμη περισσότερη δουλειά αποτέλεσε για τα Τρίκαλα η κάκιστη εμφάνιση με την Κηφισιά, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Τσιάρας ενόψει του ματς με τον Άρη.

Το blog του Γιώργου Τσιάρα στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια και χαρά σας,

Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Κηφισιά πραγματοποιήσαμε την χειρότερη εμφάνιση μας. Έτσι λοιπόν το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να βρεθούμε πιο κοντά σαν ομάδα και οικογένεια που είμαστε από την αρχή της σεζόν και να δουλέψουμε παραπάνω. Αυτό και κάναμε από την αρχή της εβδομάδας, γιατί όλοι ήμασταν απογοητευμένοι από την εικόνα που παρουσιάσαμε στο Ζηρίνειο.

Δουλεύοντας σκληρά λοιπόν αυτές τις μέρες, θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση το Σάββατο απέναντι στον Άρη. Μια καλοδουλεμένη ομάδα που τελευταία είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση όπως φαίνεται από τις εμφανίσεις της στις αναμετρήσεις για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ και το Eurocup. Στο γήπεδό μας με την βοήθεια του κόσμου, που μας έχει σταθεί πολύ την φετινή σεζόν, φυσικά θα παλέψουμε για τη νίκη
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: