Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Το πλάνο του Σίλβα για το ντέρμπι!!


Το πλάνο του Σίλβα για το ντέρμπι

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πορτογάλος κόουτς της ομάδας του λιμανιού θα κάνει μια μόνο αλλαγή σε σχέση με την εντεκάδα που ξεκίνησε το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με τη σημερινή προπόνηση την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”, Μάρκο Σίλβα έχει αποφασίσει για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως ο Πορτογάλος κόουτς της ομάδας του λιμανιού θα κάνει μια μόνο αλλαγή σε σχέση με την εντεκάδα που ξεκίνησε το ματς με τον ΠΑΟΚ και αυτή είναι αναγκαστική.

Ο Σάσα Ζντίελαρ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα απέναντι στον “δικέφαλο” του Βορρά και αυτό σημαίνει ότι ο νεαρός Σέρβος είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί ν' αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι. Η εντεκάδα με την οποία θ' αγωνιστεί η ομάδα του Πειραιά στην αυριανή αναμέτρηση με την “Ένωση” είναι η ακόλουθη. Τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο και στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Ελαμπντελαουί, που ήταν και ο σκόρερ του γκολ με το οποίο επικράτησε την περασμένη Κυριακή ο Ολυμπιακός του ΠΑΟΚ.

Στόπερ θα είναι οι Μποτία, Σιόβας που είχαν καλή συνεργασία στην αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης κι αριστερό μπακ θα είναι ο Μαζουάκου. Ρόλο αμυντικού μέσου θα έχει ο Μιλιβόγεβιτς και δίπλα του στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κασάμι. Ο Κώστας Φορτούνης θα είναι ο επιτελικός μέσος των πρωταθλητών και οι “ερυθρόλευκοι” περιμένουν πολλά από τον Έλληνα άσο στο αυριανό ντέρμπι.

Στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι ο Ντουρμάζ (αριστερά) και ο Πάρντο (δεξιά) ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ιντέγε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: