Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Στη Σάλκε ο Πλιάτσικας!

Επιμέλεια: Δ.Μ.


Στη Σάλκε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Πλιάτσικας, όπως μετέδωσε ο «Sentra 103,3». Ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ, έχει μεταβεί στη Γερμανία, για να συζητήσει με υποψήφιες ομάδες της Μπουντεσλίγκα, τη μεταγραφή του, με τη Σάλκε να αποτελεί σύμφωνα με όσα προκύπτουν, τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ετσι κι αλλιώς, η μετακόμιση του Βασίλη Πλιάτσικα στην Μπουντεσλίγκα, ήταν κάτι που θερούταν σχεδόν δεδομένο. Ο νεαρός μέσος βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες -με άδεια από τη διοίκηση της ΑΕΚ- στη Γερμανία προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, με τα σενάρια περί ενδιαφέροντος μεγάλων συλλόγων, όπως η Βέρντερ Βρέμης και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, να φουντώνουν διαρκώς.

Τελικά, την υπογραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή, φαίνεται πως κερδίζει η Σάλκε, μεταγραφή η οποία αν ολοκληρωθεί θα πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία για την πλευρά του Πλιάτσικα. Αλλωστε στην τεχνική ηγεσία της Σάλκε βρίσκεται ο Φέλιξ Μάγκατ και στόχος της την επόμενη σεζόν θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι ο Πλιάτσικας είχε ζητήσει τον Μάιο να μείνει ελεύθερος, ωστόσο συζήτησε με την ΑΕΚ και συμφωνήθηκε να μπει ρήτρα 300.000 ευρώ στο συμβόλαιό του, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να πάρει μεταγραφή, αφού δεν ήταν ανάμεσα στις βασικές επιλογές του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ παράλληλα και η ΑΕΚ θα έπαιρνε κάποια χρήματα.

Ο Πλιάτσικας ανήκε από το 2005 στην ΑΕΚ, όταν είχε μεταγραφεί στο Χαϊδάρι, ενώ πέρυσι, μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό, είχε κληθεί από τον Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική ομάδα, κάνοντας ντεμπούτο στο φιλικό παιχνίδι με την Ιταλία στο «Καραϊσκάκη» τον περασμένο Νοέμβριο.

1 σχόλιο:

sifouk-J είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ¨) Ο ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΚΕ..ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!