Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Το «παλεύει» ο ΠΑΣ για Μπακαγιόκο

bakagioko_kipello3.jpgΗ απόκτηση ενός επιθετικού «γκολτζή» είναι το ζητούμενο πλέον στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο να είναι ο «εκλεκτός» του Γιώργου Χριστοβασίλη και του Βαγγέλη Αγγελή.

Ο 32χρονος «κυνηγός» από την Ακτή Ελεφαντοστού έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και στην γιαννιώτικη ομάδα έχουν κάνει την κίνησή τους, ευελπιστώντας ότι θα αποδεχθεί την πρότασή τους, η οποία φέρεται να είναι καλύτερα απ' αυτή του Άρη. Το βασικό πρόβλημα ωστόσο για την εν λόγω μεταγραφή, είναι το γεγονός ότι στα Γιάννινα δεν υπάρχει γαλλικό σχολείο για να φιλοξενήσει τα παιδιά του Μπακαγιόκο, κάτι που ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή.
Την ίδια ώρα οι Γιαννιώτες προχωρούν στην απόκτηση και του 19χρονου Τόμας ντε Βισέντι, της Εξκούρσιο, ομάδα 3ης κατηγορίας στην Αργεντινή. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της «Ole», υπάρχει συμφωνία με τον σύλλογο του παίκτη, ενώ ο Ντε Βισέντι αναμένεται να δοθεί «δανεικός» για να «ψηθεί» και να γυρίσει στα Γιάννινα μετά από ένα χρόνο πιο έτοιμος.

1 σχόλιο:

johnytoumba είπε...

kalos paixtis o baka alla an einai autos 32 egw eimai 17!