Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Το παλεύει για αριστερό χαφ ο Αρης


Ό Γιάννης Κόντης... Ο 12ος θα προκύψει σύντομα. Ο λόγος για τον 12ο ποδοσφαιριστή που θα προστεθεί στο ρόστερ του Αρη μέσα από τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Σημειώστε: Σεμπαστιάν Αμπρέου, Λεάντρο Γκρασιάν, Κριστίαν Νασούτι, Φλάβιο Ντε Σόουζα, Κάρλος Αράνο, Χρήστος Αραβίδης, Βασίλης Ρόβας, Ίαν Ντέιλι, Μεντί Ναφτί, Μίχαλ Πέσκοβιτς, Νταρίο Φερνάντες. Αυτοί είναι μια ενδεκάδα νέοι ποδοσφαιριστές και αν ε αυτούς προσθέσουμε όσους ανανέωσαν και αυτούς που επέκτειναν το συμβόλαιό τους όπως ο Τόνι Κάλβο, τότε γίνεται λόγος για μια επανίδρυση των κιτρίνων.

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού οδεύει προς το τέλος της και είναι πολύ πιθανό να προστεθεί ακόμη ένας, ο αριστερός χαφ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι "κίτρινοι" είναι πολύ κοντά στο να εντάξουν στο δυναμικό τους, ακόμη έναν ποδοσφαιριστή και ο Γιάννης Κόντης, βρίσκεται σε "ανοικτή γραμμή" με Λατινοαμερικάνο αριστερό χαφ, κάτοχο κοινοτικού διαβατηρίου. Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν θέσεις ξένων αφού έχουν εξαντληθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Οι συζητήσεις σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα ανακοινώσεις. Στόχος του ’ρη είναι να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής που θα προσδώσει την "ζωντάνια" που χρειάζεται η αριστερή πλευρά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ιομάρ Μαζίνιο, σε συνέντευξη που παραχώρησε την Δευτέρα το βράδυ στο Novasports, τόνισε ότι αν παρουσιαστεί κάτι εξαιρετικό οι πόρτες του Αρη είναι ανοιχτές και μας προϊδεάζει για τη έλευση ενός ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: