Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Ρονάλντο: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την άποψη του ότι δεν έχει τίποτα να αποδείξει εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο εν όψει της πρεμιέρας της Primera Division, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε σίγουρος για τον εαυτό του και δεν ανησυχεί για την απόδοσή του. «Δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κάποιον, είμαι πολύ ήρεμος», τόνισε ο 24χρονος παίκτης.

Στη συνέχεια, ο διεθνής ποδοσφαιριστής ανέφερε πως δεν είναι μόνο εκείνος που επιθυμεί να ξεκινήσει το ισπανικό πρωτάθλημα: «Το σύνολο της ομάδας περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος. Ελπίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και θα νικήσουμε την Ντεπορτίβο», είπε και μίλησε ξανά για τον εαυτό του: «Δεν ανησυχώ για τη κατάσταση μου. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να νικήσει η Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι ήρεμος, δουλεύω πολύ και βρίσκομαι σε έναν φανταστικό σύλλογο».

Καταλήγοντας, ο Ρονάλντο υποστήριξε ότι στους «μερένχες» δεν υπάρχει πίεση να κατακτήσουν το πρωτάθλημα: «Δεν μας ενδιαφέρει για την Μπαρτσελόνα. Πρέπει να δουλέψουμε καλά όλο τη σεζόν και θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Εμείς, πάντως, δεν έχουμε πίεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: