Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Για στοίχημα.....

Δεύτερη μέρα Champions League η σημερινή. Είμαστε ένα βήμα πριν από την κλήρωση της Παρασκευής και τους χρυσοφόρους ομίλους. Για το λόγο αυτό, δεν χωράει αμφιβολία πως τα οικονομικά οφέλη για τις ομάδες είναι τεράστια και αναμένεται να «πέσουν» κορμιά. Δεν βλέπω ιδιαίτερα «ζεστά» πάντως κάποια σημεία. Πάνε να δούμε:

ΑΠΟΕΛ – Κοπεγχάγη: 1-0 το πρώτο ματς για την Κοπεγχάγη. Βλέπω σφιχτό παιχνίδι, under και 1Χ με ψυχή. Για να δούμε μετά την Ανόρθωση θα δούμε και φέτος Κυπριακή ομάδα στους Ομίλους;

Άρσεναλ – Σέλτικ: 0-2 το πρώτο ματς για την ομάδα του Βενγκέρ. Η πρόκριση έχει κριθεί από την πρώτη αναμέτρηση και γι’ αυτό βλέπω ένα ανοιχτό παιχνίδι. Over.

ΟΣΦΠ – Σερίφ Τιρασπόλ: 0-2 το πρώτο ματς. Κι εδώ η πρόκριση έχει κριθεί. Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει αλλά το Over το φοβάμαι (under είχε φέρει και με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην έδρα του).

Στουτγάρδη – Τιμισοάρα: 0-2 το πρώτο ματς. Άλλο ένα ματς όπου η πρόκριση έχει κριθεί. Άσσος αν κ μικρή απόδοση, για τους Γερμανούς που είναι ένα επίπεδο πάνω.

Φιορεντίνα – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας: 2-2 το πρώτο ματς. Οι Ιταλοί είναι δυνατοί στην έδρα τους. Πάμε με τον Μούτου και την παρέα του και ας ελπίσουμε να μας δικαιώσουν γιατί πολύς κόσμος θα πέσει πάνω στον Άσσο.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Για το χόμπυ μας: Άσσος η Φιορεντίνα μαζί με το under στο παιχνίδι της Κύπρου θα είναι το δικό μου δελτίο.Επιμελεια Δημητρης Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: