Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Σάντος: «Θα μπορέσει να περάσει ο ΠΑΟΚ»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Αισιόδοξος για την έκβαση του αυριανού (19:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - conn-x TV) αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Χέρενφεν εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος, λίγο πριν η αποστολή της ομάδας αναχωρήσει για την Ολλανδία. «Το θέμα για εμάς είναι να έχουμε διάθεση και μεγάλη συγκέντρωση στον αγωνιστικό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές πιστεύουμε ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να περάσει», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στη συνέχεια, ο 55χρονος προπονητής δεν θέλησε να αναφερθεί στις απουσίες, όπως αυτές του Κονσεϊσάο, Σορλέν και Κοντρέρας: «Δεν μας απασχολούν οι απουσίες την στιγμή αυτή. Όσοι παίξουν πρέπει να έχουν την διάθεση για να τα καταφέρουν. Προσωπικά τους εμπιστεύομαι».

Ο Σάντος, μίλησε, επίσης, για τα προηγούμενα επίσημα παιχνίδια του «Δικεφάλου του Βορρά»: «Αυτό που νομίζω ότι μας έλειπε ήταν το γκολ. Θεωρώ ότι ήμασταν και λίγο άτυχοι στα προηγούμενα παιχνίδια. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε. Ελπίζουμε να τα βάλουμε τα γκολ στην Ολλανδία και να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, που αναμένεται να πάρει θέση βασικού στο αυριανό ματς, ανέφερε τα εξής: «Για εμάς ο μοναδικός στόχος είναι η πρόκριση. Μετά την ισοπαλία της Τούμπας αναμφίβολα και έχουν δυσκολέψει τα πράγματα όμως δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να προσπαθήσουμε για να τα καταφέρουμε. Ελπίζω να συμβεί ότι και στη Νορβηγία όπου είχαμε σκοράρει στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: