Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Ετοιμοι στον Ηρακλή για το ντέρμπι με τον Αρη


Ο Προτάσοφ από προπόνηση του Ηρακλή Με μοναδικό πρόβλημα τον Στέλιο Ηλιάδη που δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προετοιμασίας, ο Όλεγκ Προτάσοφ σχεδιάζει για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Αρη.

Ο ουκρανός τεχνικός, όχι πως υπολογίζει άμεσα στον Ηλιάδη, αλλά, παρακολουθεί την εξέλιξη της προετοιμασίας του. Ο Ηλιάδης καθώς και ο Ντάλα Μπόνα προστέθηκαν αργά στις προπονήσεις του Ηρακλή και έχουν μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Ο Όλεγκ Προτάσοφ έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την εκτός έδρας νίκη, όμως τους επεσήμανε και τα λάθη που έκαναν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να δουλέψουν σκληρά, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι στο δύσκολο Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Ντίκα: Ξέρουμε τι σημαίνει ντέρμπι με τον Αρη

"Νοιώθω πολύ χαρούμενος για το νικηφόρο ξεκίνημα της ομάδας. Εντυπωσιάστηκα από τον κόσμο, τόσο από το πλήθος που ήταν στο γήπεδο όσο και από το πάθος με το οποίο στήριζαν την ομάδα", δηλώνει ο Νικολάε Ντίκα που αναφερόμενος στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Αρη, τόνισε: "Τώρα έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με τον Αρη. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο όμως θέλουμε τη νίκη. Ξέρουμε τι σημαίνει το παιχνίδι για τον κόσμο μας και θα δουλέψουμε πάρα πολύ για να έχουμε καλή απόδοση στον αγώνα και να πάρουμε τελικά τη νίκη". Τέλος, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην εθνική ομάδα της χώρας του: "Θέλω να συνεχίσω να αποδίδω καλά και ελπίζω να γίνει πραγματικότητα το όνειρό μου και να επιστρέψω στην εθνική Ρουμανίας. Ο κύριος Προτάσοφ έχει μεγάλη συμβολή, γιατί μου έδωσε μια ευκαιρία σε μια περίοδο που κανένας δεν με πίστευε. Ελπίζω να μην τον απογοητεύσω και να κάνω το καθήκον μου. Αισθάνομαι πολύ καλά στον Ηρακλή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: