Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Μάτος: «Θέλω να φύγω»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Δεν αντέχει άλλο ο Μαρσέλο Μάτος. Με δηλώσεις στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «Lancenet.com» ο Βραζιλιάνος άσος εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του δείχνει η Κορίνθιανς.

«Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποζημιωθεί οικονομικά επειδή λένε ότι είμαι σημαντικός παίκτης, αλλά δεν παίζω. Δεν το καταλαβαίνω αυτό πολύ καλά, αλλά δεν μιλάω για να μην χαλάσω τις συνομιλίες. Υπάρχουν επαφές, όμως τίποτα οριστικό ακόμα. Η επιθυμία μου αυτή τη στιγμή είναι να φύγω, αλλά πρέπει να τα βρουν οι δύο ομάδες», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Από το 0 ως το 10 θα έλεγα ότι η πιθανότητα να επιστρέψω είναι στο 5. Θα συναντηθώ την Τετάρτη με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να βρούμε μια λύση που θα είναι καλή και για εμένα και για αυτούς. Μιλάω απευθείας με τον Αντρές Σάντσεζ, πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομάδας.

Προσπαθώ να καταλάβω την κατάσταση στην ομάδα, που έχει δύο διεθνείς παίκτες στην θέση μου, τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Γιώργο Καραγκούνη. Θέλω να παίξω αλλά αυτό δεν γίνεται. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία η επιστροφή στην Κορίνθιανς. Ξέρω την ποιότητα μου και ξέρω ότι μπορώ να γυρίσω και να παίξω. Έχω μεγάλο δέσιμο με τους οπαδούς της ομάδας».

Διακαώς επιθυμεί την απόκτηση του παίκτη του Παναθηναϊκού και ο προπονητής της Κορίνθιανς, Μάνο Μενέσες: «Εχει βασικό ρόλο στη μεσαία γραμμή. Είπα στη διοίκηση τους παίκτες που χρειαζόμαστε. Ο Μαρσέλο Μάτος είναι ένας σπουδαίος παίκτης».

Οι Βραζιλιάνοι προσέφεραν ένα ποσό κοντά στις 300-400 χιλ. ευρώ για την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού, με τους «πράσινους» να ζητούν περισσότερα. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: